Aamu aloitettiin jäljellä ja melko mukava suoritus. Mutta ei kuitenkaan ihan parasta Troippea. Tein M-kirjaimen muotoisen jäljen ja yhd:essä kulmassa ehkä oikaisi yhden askeleen verran (en ole varma), mutta kaksi muuta kulmaa meni todella hyvin jälleen. Loppukipon ilmaisu mallikas.

Tokoa treenasin omassa pihassa. Robbanin kanssa vain pidettiin hauskaa ja kyllä Rupsu nauttikin :) Otettiin kapulan nopeaa tuontia sekä pyöräyttämättä jättämistä. Toimi hyvin. Tunarikapulalla myös samaa ja tämä hyvin myös. Luoksetulojen pysähdyksiä puun kierrolla, hyvin ja tästä vielä sivulletulonkin vahvistamista. Hyppynouto oli erinomainen. Seuraaminen erinomaista ja lopuksi kakeja, joissa vaihdokset kivasti.

Troyan kanssa sitten treenasinkin pitkästä aikaa ihan liikaa... oma piha ja yksin treenaaminen ei ole aina se paras vaihtoehto... Aloitettiin hypyllä ja nyt alkaa istuminenkin esteen takana löytyä. Noudossa vahvistin vauhtia ja kokeilin kerran ihan kisamaisesti, hyvin. Luoksetulossa vahvistin vauhtia eli pallo haarojen välistä, hyvin. Otin myös vauhdista seisomista, tämänkin sujuu jo melko kivasti. Kaket toimivat hyvin. Seuraaminen ja jäävät tänään mallikkaita, maahanmenot olivat tosi nopeita! Lopuksi paikallaolo, 30 s. olin piilossa. Meni lonkka-asentoon, kun oli ihan väsynyt... Hyvät treenit kaikkinensa, mutta ihan liian pitkät. Zorro teki hieman noutoja ja luoksetuloja ja kyllä Z nautti.