Voi kuinka ihana päivä jälleen. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja oli kivasti pakkastakin. Aamu aloitettiin pitkällä ulkoilulenkillä ja kuvasin 175 valokuvaa :) Tuli ikuistettua opetuskäyttöön erinäisten nisäkkäiden jälkiä. Ja tietenkin kuvia koirista, mutta joukkoon mahtui muutama maisemakuvakin.

Virtaava oja ja jäähileet!

.1397871.jpg

Kuurankukkia!

1397847.jpg

Rupsu ja kaunis maisema!

1397868.jpg

Ipe putsaa tassujen tilsoja

1397844.jpg

Koirulit vauhdissa...

1397849.jpg

Troippe kiereskelee jäällä....

1397856.jpg

Robban också

1397864.jpg

Jännittävän ojan ylityksen seurauksena, aina niin viisas Zorro putosi jäihin... Onneksi pääsi omin avuin pois, mutta kylmä kylpy oli seurauksena ja tämän jälkeen Zorro meni kovaa!

1397922.jpg

Koko kopla poseeraa :)

1397859.jpg

Aamulenkin jälkeen lähdin vetokaksikon kanssa hiihtolenkille (35min). Penne veti kuin vanha tekijä. Oli kyllä ihanaa jälleen. Ja molemmat pojat nauttivat kovasti ja minä myös.

Illalla vielä tokottelut jäällä med Troya. Aloitin luoksetulolla, jonka otiin eteen asti ilman apuja. Hyvin. Sitten nouto myös eteen asti, hyvin tämäkin. Seuraamisessa kaikkia nopeuksia, hyvin. Nyt täytyy muistaa, että alussa tiheä palkka, jolla saan pennen muistamaan oikean paikan. Tämän jälkeen matkaa. Jäävät meni todella upeasti. Sitten edestä sivulle siirtymisiä noudon kera ja ilman. Tämä ei oikein lelulla toimi, jää vähän vajaaksi. Namilla toimii täydellisesti, eli alan palkkaamaan namilla tästä lähtien. Sama juttu maasta sivulle nousemisessa. Namit toimivat paljon paremmin. Lopuksi vielä paikallamakuu, 3x15 sekunttia. Hyvin, mutta sivulle nousut olivat vajaita. Tätä siis nameilla jatkossa ja silloin pallo piilossa. Lopuksi vielä tunari äidin avustuksella. Todella hyvin, tosin otin loppuun asti eteen ja tämä oli vajaa ja hidastui lähellä minua. Eli nyt täytyy muistaa palkita naksulla, kun vielä tulee nopeasti ja näin kasvattaa matkaa ja vauhtia pikkuhiljaa. Hyvät treenit jälleen ja treenien jälkeen kirjasin vielä ylös mitä ja miten treenaan jatkossa. Lähinnä mitä palkataan namilla ja mitä lelulla!