Suoraan kotimatkalla Niihamaan tokottelemaan Piian kanssa.

Robban seurasi todella hyvin, nyt on jo alusta asti hyvää! Kakeissa tapahtui, mitä pelkäsinkin. Eli viime kerran hinkuttaminen näkyi, ei noussut millään ekalla seísomaan vaan tarjosi aina istumista. Tosin oli loimi päällä ja kun otin loimen pois, niin heti nousi hyvin seisomaan. Tiedä sitten mistä johtui. Nyt kuitenkin otan aina kisamaisesti nostoja ja sitten erikseen hinkutus. Luoksetulo suoraan, tämä hyvä. Tunari oli loistava kahdella käskytyksellä, oli nyt nameja väleissä.

Troippe otti jälleen kahdessa osassa. Aloitettiin luoksetulossa, tuli hienosti kooten leluun kiinni. Toisella kerralla en kääntynyt, Piia naksautti melko lähellä ja peruutin askeleen taakse ja hyvin penne kokosi itseään ja hyppäsi leluun. Tämä on edistynyt kivasti. Sitten ruutua läheltä ja lopuksi meni hienosti koskemaan lätkää, alussa tarjosi lätkän taakse menemistä. Lopuksi paikalla makuuta, Ulda seuruutteli häiriönä. Troya nousi kerran seisomaan, Piian naksautuksesta ? No, palkkasin tiheämmin ja pysyi hyvin, aika 1.5 minuuttia. Olin välillä piilossakin. Asenne jälleen hyvä.

Toinen sessio aloitettiin seuraamisella, joka aluksi hyvää, mutta sitten alkoi edistämään. Korjasin, ok. Sitten uudelleen ja nyt ei edistänyt kun katsoin sivusilmällä Troyaa, ensimmäisessä sessiossa en katsonut Troippea lainkaan. Eli nyt täytyy vähän välillä katsoa Troyaa niin paikka on täydellinen!! Auttaa sitä jotenkin. Nyt alan lisäämään matkaa, kunnes kykenee menemään 60 askelta suoraan täydellisesti, sitten eri nopeudet ja sitten vasta kulmiin. Jäävissä oli vähän liian innokas, kun taisi olla vähän nälkä. Sotki välillä, mutta jäävät oli muuten nopeat ja hyvät. Lopuksi tunari, Piia oli koskenut kapuloihin, meni innokaasti, haistoi kahta, sitten tuli omalle ja otti tämän heti! Todella hyvin sujuu tämä !!

Sitten vielä lopuksi lenkille. Mukavat ja antoisat treenit jälleen. Zorro puuhasteli vähän myöskin.