Lauantaina tuntui, että takatalvi iskee. Mutta onneksi lumet sulivat iltapäiväksi kun vapauduin työmaalta. Troya otti esineruutua pellolla ja aloitin jälleen parilla esineen reagoinnilla ja sitten kaksi esinettä vietiin erikseen mielikuvana (toinen myötätuuleen ja toinen vastatuuleen). Hyvin löysi, mutta huomaa, että on löytänyt esineitä myös silmillään, kun tuppaa silmillään myös osittain etsimään. Reagoi toki heti kun haistaa hajun esineestä. Nyt täytyy jatkossa pyrkiä hieman peittämään esineitä.

Ruudun jälkeen jäljestämään, joka olisi voinut sujua paremmin. Alku oli hyvä. Yhdessä kohtaa ei halunnut syödä makupaloja jäljeltä, joka oli ihmeellistä. Sillä Troya on ahne. Pidin vastaan, mutta siitä huolimatta väisti makupaloja. Päästin etenemään syömättä näitä nameja. Tämän jälkeen alkoi namit maittaa jälleen. Joko jäljellä oli siinä kohtaa jotain epäilyttävää tai Troya kuormittui vastaan pitämisestä, mene ja tiedä... Täytyy seurailla toistuuko ilmiö tulevissa jälkitreeneissä.

Loppuilta lenkin jälkeen oli pelkkää pihassa temuamista Sarin siivotessa pihaa.

Sunnuntaina aloitin esineruudulla, jossa suoraan vein itse esineet ja hain Troyan tämän jälkeen hakemaan esineiden hajua. Hajun saatuaan vein Troyan takaisin lähetyssivulle ja siitä lähetys. Näitä kaksi kappaletta. Etenee hyvin innokkasti SUORAAN ruudussa. Näyttää hyvältä, taidan jatkaa samaan malliin jonkin aikaa.

Esineruudun jälkeen hakuilemaan. Otin kolme hajumielikuvaa ja maalimiehet toivat Troyan keskilinjalle. Troya on hakumetsässä jo sitä mieltä, että Sari on ihan turha tyyppi :) Hyvä juttu, sillä maalimiehethän sen maalimiesinnon hakukoiralle luo. Maanantaina kokeillaan muistaako Troya piilot eli kokeilen suoraan lähetystä samoista kohdista samalla alueella. Jännää!

Haun jälkeen esineruutua metsässä. Kävin hakemassa hajun esineestä Troyan kanssa ja lähetys etulinjalta. Lähti suoraan ja innokkaasti esineelle, toi jonkin matkaa mulle, mutta kadotti mut näköpiiristä pudottaen esineen. Takaisentulomatkalla haistoi toisen esineen ja toi sen mulle. Hyvin oli nenä matkassa mukana. Yritin lähetellä Troyaa takaesineelle uudestaan, mutta pennelin aivot eivät enää muistaneet esineen olemassa oloa. Haettiin uudestaan haju ja lähetys hieman lähempää. Onnistui hyvin. Seuraavat metsäesineruudut täytyy tehdä helpommaksi, että onnistuu!

Viikonlopun aikana otettiin myös tokottelua ruuan yhteydessä. Maahanmenot nopeita, eteentulo&seuraaminen ok. Lätkä on vauhdikas. Uutuutena aloitettiin tunnistusnouto, joka sujuu vaihtelevalla menestyksellä. Mutta hiljaa hyvää tulee...