Päivä aloitettiin hakuilulla ja meni todella upeasti. Kyllä pohjatöiden kunnolla tekeminen kannattaa. Oltiin Lahdesjärven parkkipaikan vieressä. Maasto siis aika ryteikköinen ja toiselle puolelle nousuakin. Päätin kokeilla kahdeksaa maalimiestä. Neljältä ilmaisu ja neljä suoraa palkkaa. Etukulmassa oli kaksi piiloa ja maalimies toisessa niistä. Sieltä ilmaisu ja juoksin itse näytölle mukaan ja nostin pennen sivulle ennen maalimiehen piilosta ulostuloa. Penne ennen maahanmenoa, vähän otti lähituntumaa piiloon :) No, se on hyvä, että piilo on kunnolla tarkastettu. Toiseen etukulmaan suora palkka ja matkan varrella oli kaksi tyhjää piiloa, ei raeegoinut näihin. Kolmoselta suora palkka. Neloselta ilmaisu ja en mennyt näytölle. Vitoselle ilmaisu ja en mennyt näytölle. Kutonen ja seiska suora palkka. Kasille ilmaisu ja näytöllä sivulle nousu. Piilolla oli kaksi piiloa ihan vierekkäin, hienosti oli tarkistanut piilot, ennen rullan ottoa oikean piilon luota. Näytöllä ei malttanut kunnolla nousta sivulle, vaan meinasi ryömiä piiloon :) Lopulta nousi hyvin ylös. Todella hyvin jaksoi loppuun asti ja teki hienoja suoria pistoja. Muutaman kerran rulla putosi suusta, mutta hyvin nosti sen maasta ja toi mulle. Alueelle tullessa käy vähän kuumana, kun haukkua rellesti. Täytyy nyt syötellä namia menomatkalla ja rauhoittaa pennen ennen lähetystä. Niin oppii vähän laskemaan virettä. Ja voisi Päivin neuvojen mukaisesti laittaa vaikka nenänavausmaalimiehen ennen aluetta. Mutta todella tyytyväisin mielin, nyt jätetään hakuilut kolmeksi viikoksi tauolle ja sitten jälleen treenataan ahkerasti.

Hakuilujen jälkeen otin vähän tottistelua. Aloitin luoksetuloilla, joissa annoin välillä iskeä kiinni lärppään vauhdista. Toimi ihan hyvin. Noudoissa sama juttu. Seuraaminen oli jälleen hyvää. Jäävät täydelliset, vaikka otin lelulla! Lopuksi paikallamakuu, 1,5 minuttia. Hyvin. Sitten vielä maasta sivullenousujua, jäi vähän vajaaksi. Täytyy ehkä palkata ylhäältä, ennen pallolle vapautusta. Kokeilen tätä huomenna. Lopuksi vielä kakeja. hyvin.

Ennen iltaruokaa vielä kakeja. Istu-maahan - vaihdoksia, sekä maahan-seiso - vaihdoksia. hyvin. Näitä samoja otin siis päivälläkin.