Väsyneenä tottistelu ei ole kovin järkevää... Perinteiset tokottelut med Piia.

Robban oli melko hyvällä fiiliksellä ja melko kivasti treeni menikin. Kakeissa nousi hienosti istumaan, hyvä! Tunarissa nosteli vääriä, tuoden kuitenkin oikean. Nameja oli kapuloiden väleissä. Otettiin toisen session alussa uudestaan ja nyt haisteli todella hyvin, mutta seisoi oikean päällä ja rupesi maistelemaan vääriä tuoden kuitenkin oikean. Eli treeniä nyt vaan! Luoksetulossa oli mallikas seisominen, mutta meinasi ennakoida lähtöä. Tämä korjattiin ja uusinta sujui hyvin. Idari oli hyvä.

Tauon jälkeen aloitettiin paikallaistumisella, joka ok. Hyppynouto ok. Ohjatussa meinasi mennä vasurille, kun piti mennä oikealle (otettu tosi monta kertaa vasurille menoa, viisasta...) Sain ohjattua oikealle. Uusinta ja nyt hyvin. Ruutuun sivusta sisään, muuten ok. Seuraaminen todella hyvää!

Troippe teki jälleen AVO-liikkeet. Alku sujui hyvin. Seuraaminen ok. Jäävät ok. Luoksetulossa otin suoraan tulon, vähän hidas. Nouto ok. Kakeissa jumitus jälleen :( Ja hypyssä epävarmuutta myös. Paikallamakuussa ei mennyt ekalla maahan, muuten ok. Eli nyt treenin alle kaket ja hyppy sekä maahanmeno viiveellä.  Mutta kun ei oikein ehdi tokottelemaan, kun maastoilu vie kaiken ajan :)

Koirakoulussa otin Troipella kakeja ja nyt sujui. Muutama vauhtiluoksetulo ja läheltä eteentuloa sekä sivullesiirtymisiä, hyvin. Lopuksi menin vielä säätämään väsyneellä koiralla hyppyä, joka yllättäen ei onnistunut. Tyhmä minä, pitäisi osata lopettaa.

Tästä vielä Piian porotusten kanssa kuralenkille. Robban ja Troippe olivat ihan kaahotusmielialalla. Itse olin täynnä masennusta itseni koirankoulutuskykyihin (tätä vielä korosti väsymys). Kiitos Piia jaksamisesta :) Kyllä tämä tästä, positiivista on, että huomaa virheensä ja toivottavasti oppiikin niistä...