Otin koiruleilla vähän kotipihatottista. Hyviä huomioita tuli tehtyä varsinkin Troipen suhteen... Aloitin hypyllä ja se sujui jo vähän paremmin. Mutta eihän troippis muista mitä istu tarkoittaa eli treenasin sitten pelkkää istumista ja johan alkoi hypyn takanakin istuminen sujua, yllättävää :) Kaket onnistuivat hyvin, tosin ensin jumitti. Mutta kun vaihdoin palkan leluun, jonka annoin vasta koiran sivulla, niin alkoi sujua tämäkin. Sitten otin sekaisin jääviä, ok. Suora luoksetulo ja edestä sivulle siirtymisen harjoittelua. Tätä täytyy treenata. Liian kauan taas treenasin, muuten ihan ok.

Robban aloitti ohjatulla, jossa jälleen haki kapuloita vähän sieltä sun täältä. Mutta intoa oli ja lopulta onnistuikin ihan hienosti. Ruudun laitoin samalla paikalle kuin ohjattukin ja Rupsu meni ihan sekaisin :) Merkiltä etsi vain kapuloita, lopulta päätyi ruutuun, jossa oli onneksi lätkä vahvistamassa paikkaa. Tunari onnistui erinomaisesti, otin tämän kaksi kertaa. Kaketkin onnistui hyvin. Otin vielä suoran luoksetuloa vahvistaen sivulle tuloa. Otin myös stopit puun kierrolla, hyvin.

Lopuksi Zorro teki muutaman ruudun ja vähän seuraamista, kivaa oli!

Nyt täytyy ryhdistäytyä tottistelun suhteen ja pyrkiä ottamaan vähintään kolme kertaa viikossa tottista! Muuten ei hommat oikein edisty.