Jälki sujui todella hyvin. Kulmat ok. Tosin jäljen lopulla oli muutama nami kuorrutettu kusiaisilla ja tämä ei luonnollisesti ollut Troipesta mukavaa :( Hyvin jatkoi kuitenkin muurahaisnamien jälkeenkin jäljestämistä.

Jäljeltä Kauppiin tokottelemaan Piian ja koiruleiden kanssa. Robban aloitti ja teki hyvät treenit, tosin lämpö vaikutti melkoisesti Rupsuun. Luoksetulossa läpijuoksu, ennakoi taas nostaen pyllyään maasta,  nyt vain käskin uudelleen maahan ja toimi hyvin. Ei törmännyt sivulletulossa, mutta asento jäi hivenen vajaaksi. Idarissa vahvistettiin seisomisessa ja istumisessa päätä, hyvin molemmat. Ruudussa meni melkein väärän merkin taakse (kentällä oli supermonta merkkiä...), mutta pysähtyi kuitenkin jotenkin oikean merkin taakse. Itse ruutuun meno ok. Otin muutaman merkille menon ja tästä vapautus lelulle. Ohjatussa meni merkille melko hitaasti, mutta muuten mallísuoritus. Lopuksi tunari, joka todella varma ja hyvä, eikä purrut. Eli treenaus on jälleen kerran auttanut, kummallista :)

Troippe aloitti paikallamakuulla, Ursula oli parina ja aika 1 minuutti. Olin piilossa ja jätin tänne ihanan paikallamakuupallon. Tämä nyt oikein mallikas. Sitten luoksetuloon, jossa tarjoaa nyt maasta istumaan nousua?? Käskin maahan ja toivottavasti tajuaa tästä, että täytyy malttaa odottaa kutsua. Otettiin vielä hetsaten ja Piian pitäessä. Palkkaus haarovälipallolla, tämä toimii nyt hyvin. Sama noudossa ja toimii siinäkin. Nyt alkaa pikku hiljaa olemaan vauhtia ja voimaa luoksetulossa sekä noudossa. Otimme myös seisomiseen pysähtymistä tolpan kierrolla. Tätä sitten pohdittiin ja nyt vain käytän käsimerkkiä ja pienellä viiveellä palkka. Aloitan läheltä ja sitten matkaa lisäten. Tavoitteena siis se, että pysähtyy täydellisesti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Sitten yritettiin jääviä, mutta Troippe oli jo ihan poikki ja laitoin autoon huilimaan. Tauon jälkeen maahanmeno ja seisominen sujui hyvin. Vapautin edessä olevalle pallolle, näin pysyy paremmin suorassa minun palatessa koiran taakse. Lopuksi vielä kakejen maahan-istu-vaihdoksia. Sujuu hyvin.

Tästä koko konkkaronkan kanssa lenkille ja koissut pääsivät uimaan!