Aamulla otetiin Mikan kanssa rullailmaisua ja nyt sujui tosi hyvin. Eli ensimmäiseltä lähtien otti rullan heti ja toi mulle. Rulla oli maassa ja viimeisellä kerralla rulla oli vielä Mikan sivulla eikä edessä. Hyvä penne!

Sitten Troippe ja Zortso autoon ja hakuilemaan. Ei ikinä kannattaisi mennä soitellen sotaan, sillä siitä ei hyvä heilu :) Eli Troyalle kuusi pistoa ja piiloja vähän siellä ja täällä. Penne ei välittänyt piiloista mitään, mutta kun Zorro oli käynyt ensin hakuilemassa, niin penne oli tosi kuuma. Eli otin kaikki pistot valmiina ja penne sinkosi sinne ja tänne. Ilma oli myös vaikea, eli äijät ei meinannut nousta (tai sitten nenä unohtui, kun jalat vei...). No, tyhjiä tuli ainakin seitsemän, mutta hyvin pennen motivaatio kesti. Mutta siis kamala harjoitus, olin itse ihan pihalla. En ollut siis suunnitellut, mitä treenaan, mutta tulipa katsottua missä tällä hetkellä mennään. 

Eli mitä tästä opimme:

- Troya aina ennen Zorroa hakuilemaan!

- Osaa kääntyä hyvin eteenpäin! Ja kestää tyhjiä. Tulee myöskin hyvin minun sivulle tyhjältä.

- Ei osaa vielä mennä riittävän hyvin suoraan, eli näitä tulee vielä vahvistaa.

- Käyttäytyy maalimiehellä hyvin menemällä heti maahan.  

Nyt pidän metsähakuilusta parin kuukauden tauon, jos vaikka tuo talvikin vihdoin tulisi. Otan vain ilmaisutreenejä ja piilotreeniä. Jotenkin on vähän kyllästyminen tuohon varsinaiseen hakuiluun, kun on koko vuoden treenannut ahkerasti. Tauko tekee varmasti hyvää sekä minulle, että Troyalle.

Zorro kävi hakuilemassa ja kovaa pappa painoi, joukkoon mahtui yksi vale, kun piiloja ei ole Zorrolla pitkään aikaan ollut, eli menee se viisaskin vipuun :) Lähetin valeen jälkeen uudelleen samalla piilolle, nyt tuli ilman rullaa ja tästä kovat kehut. Loppu menikin ihan kivasti. Hauskaa Zorrolla oli!