Keskiviikko suuntasimme mökille viettämään syyslomaa. Iita pääsi mukaan myös. Yöllä kävin kuutamomelomassa, oli hiljaista, tyyntä ja valoisaa. Aikas kivaa.

Torstaina aamulenkin jälkeen Troyan tehotreenaus. Aloitettiin metsäjäljellä, joka hieman yli kaksi tuntia vanha. Pidensin askelien väliä, eli kävelin normaalilla askelluksella. Nameja laitoin melko vähän. Kaksi kulmaa, jotka molemmat suoritti erinomaisesti. 3 keppiä, joiden ilmaisut erinomaiset. Jäljellä oli pituutta reilu 500 metriä. Vähän lopussa alkoi väsymään, mutta suoriutui hyvin jäljen loppuun kuitenkin. Jäljellä oli myös lyhyt jana, joka meni hyvin! Tämähän alkaa näyttää siltä, että ensi kaudella päästään jälkikisoihinkin, jos vaikka saisi koularit JK 1 ja JK 2 :) Nyt vain janan opetusta peliin, niin sitten alkaa homma olla hanskassa. Tosin kolmosluokkaa varten täytyy treenata kestävyyttä huolella.

Tämän jälkeen esineruutu, jossa palasin nyt jälleen siihen, että esineet ovat yhdellä linjalla eli koira löytää vain edestä. Kolme esinettä peräkkäin. Vähän aluksi sinkosi sivulle, mutta reagoi heti etuesineeseen. Palkkasin nyt joka esineeltä. Toiselle myös hyvin ja kolmannelle esineelle meni todella hienosti eteen ja nosti esineen takalinjalta! Hyvä, hyvä. Nyt alan lelujen kanssa vahvistamaan mun rintamasuunnan merkitystä eli, että oppii paremmin menemään suoraan sinne mihin mun rintamasuunta osoittaa! Eli laitan lelun tiettyyn suuntaan ja lähden koiran kanssa kävelemään sinne suuntaan ja vapautan etsimään lelua mun rintamasuunnasta. Eli sillä suoraanmenemistä voi vahvistaa erilllään hausta ja esineistä. Tämä tukee myös janan opettamista. Lopuksi vielä kiintorullailmaisua Mikan kanssa. Ja nyt on hoksannut idean, piti rullaa myös hyvin sivulle asti. Hyvä, hyvä. Illalla vielä juoksulenkille, kivaa.