Keskiviikkona treenailtiin tokoa ja esineruutua. Nyt on teemana oikea ruutu merkein ja nauhan kera. Troya tarjoaa hyvin ruutuun menoa, aluksi siellä on kosketusalusta ja viimeisillä kerroilla olen ottanut lätkän pois ja silti penne menee mallikkaasti keskelle ruutua odottamaan klikkerin ääntä ja lentävää palloa. Hyvältä vaikuttaa. Eteentuloja ollaan treenailtu myös ja toimii hyvin. Troya tarjoaa siis eteentuloa ja saa palkaksi lelun repimistä, mikä sillä on yleensä jo valmiiksi suussa. Seuraamista on otettu kanssa, mutta huomaa, ettei sitä ole viime aikoina juuri treenailtu, kun paikka on hieman hakusessa. Mutta on parantunut treenaamisen myötä. Kaukojen taaksepäin istumista on otettu myös. Tarjoaa sitä pallon kanssa hyvin. Olen yhdistänyt siihen jo vähän käsimerkkiä. Sitten otettiin paikalla oloja sekä istuen ja maaten. Kestää tosi hyvin ja olen palatessa käynyt myös Troyan takana.

Esineruudussa tallattiin yhdessä pellolle kaista ja Troya näki kun piilotin esineen heinikon alle. Sitten palattiin kaistan alkuun ja lähetin Troyan. Hyvin juoksee suoraan taakse ja joutui käyttämään nenäänsä, jotta piilotettu esine löytin. Luovutus hyvä ja nopea. Tämän jälkeen otettiin läheltä esineen luovutusta, ok.

Robban otti kotipihassa tokotreenit. Aiheena yllättäen kaket ja ohjattu :) Alkaa sujua paremmin. Lisäksi otettiin luoksetuloja ja idarissa pään vahvistusta sekä ennakoimisen poistamista. Nämä onnistuivat hyvin.  

Zorron osana oli vain lenkkeillä ahkerasti.