Tänään oli kiva päivä. Aloitettiin aamu lenkillä lumisessa metsässä. Mä kyllä niin kovasti tykkään kunnon talvesta ja lumesta. Sitten Zorro ja Troya autoon ja kohti hakuiluja. Treenattiin tänään Koivumäessä ja päätin kokeilla tyhjiä. Tarkoituksena oli ottaa 7 maalimiestä ja yksi tyhjä. Ensimmäisen etukulman otin tyhjänä. Siellä oli myös haiseva tyhjä piilo. Troya meni hienosti 50 metriin ja lähti kääntymään kohti takalinjaa. Kutsuin iloisesti Troyan pois ja sieltähän se tuli innokkaasti luokseni. Kehuin kovasti ja annoin nakinpaloja tästä suorituksesta. Oli oikein oppikirjamainen tyhjä :) Sitten toisessa etukulmassa maalimies oli umpipiilossa (joka hieman auki), meni hienosti suoraan piilolle. Kolmonen oli umpipiilossa ja hyvin penne meni suoraan 50 mertriä ja kääntyi kohti takalinjaa löytäen maalimiehen. Neljäs mm oli maapiilossa ja sinne penne myös meni hienosti ensin suoraan 50 metriin ja sitten kääntyi eteenpäin löytäen äijän. Vitonen löytyi suoraan edestä ja tänne Troya meni melko hyvin, vähän kääntyi eteenpäin ja joutui palaamaan taaksepäin löytääkseen maalimiehen. Kutoselle teki "vahingossa" todella hienon tyhjän. Eli meni hienosti suoraan ja kääntyi eteenpäin. Eli kun teki hyvän piston liikuin itse eteenpäin ja kutsuin Troyan luokseni. Maalimies siirrettiin eteenpäin alueelle. Koira teki hyvän piston, ei vain saanut hajua, joten teki ihan oikein ja en lähettänyt uudestaan samalle pistolle. Kutonen oli kivipiilossa ja tänne Troya lähti myös hyvin ja joutui ihan etsimään ennen löytämistä. Kutonen löytyi suoraan edestä umpipiilosta. Eli aikas hyvät treenit, kaikki maalimiehet olivat valmiina. Troya teki suoria pistoja ja kääntyi eteenpäin tarpeen vaatiessa. Sää oli omituinen, kukaan koirista ei oikein hyvin haistanut maalimiehiä eli tdn ilma ei juuri liikkunut alueella.  Nyt alkaa pohjat olemaan aikas kivassa mallissa. Täytyy miettiä, että jättäisinkö etsinnän vähäksi aikaa tauoksi (talven ajaksi) ja alkaisin ilmaisun opettamisen.

Otettiin vielä lopuksi Susannan kanssa tottista Koivumäessä. Troya aloitti sivulletuloilla. Susanna viisaava huomasi, että namit mun vasemmassa kädessä jättää koiraa hieman liian taakse. Vaihdoin namit toiseen käteen ja nyt alkoi sujua mallikkaasti. Seuraamista otin nameilla ja lyhyitä pätkiä. Paikka oli täydellinen. Luoksetuloa otettiin kaksi kertaa ja Susanna naksautti Troyan kiihdyttäessä. Meni tosi hyvin. Sitten muutama maahanmeno, olivat tosi hyviä. Lopuksi paikallamakuuta häiriöissä. Otin kaksi kertaa minuutin ajan, palkkasin välillä namilla ja lopuksi pallopalkka. Oli todella hyvin, välillä vilkaisi mitä Susanna ja Iines tekevät. Muuten vain tuijotti minua. Lopuksi vielä minuutin istuminen, josta vapautus ruokakipolle. Oli tosi kivat ja hyvät treenit!!   

 

Ai niin Zorro hakuili kähden äijän ja yhden tyhjän verran. Zorro toimi myös Taistolle häiriökoirana Taiston paikallaolon aikana. Zorro nautti kovasti :)