Olipas mukavaa. Puolentoistatunnin maastoratsastuslenkki Valkeakosken maisemissa. Sisälsi vauhtia, mutta ei onneksi vaarallisia tilanteita :) Sillä olen ollut hevosen selässä ehkä 5 vuotta sitten viimeksi...Kiitos Marika ja Piia!

Sitten koiratreeneihin. Robban meinasi ihan läkähtyä kuumalle tottisareenalle, mutta suoritti kiltisti osuutensa kyllä. Rupsun seuraaminen oli aluksi vähän liian innokasta, mutta kyllä se siitä tasaantui. Otettiin peruutusta ja sivuaskeleita. Näitä nyt treenin alle. Luoksetulossa tehtiin vähän hetsausta ja hyvin meni. Ruutuja oli kaksi ja näin vältettiin Pisan kalteva torni-ilmiö. Keltaiset merkit eivät oikein näkyneet ja tänne Rupsulla oli vähän vaikeuksia hakeutua. Oransseille merkeille meni hyvin, mutta jäi vähän liian eteen ruudussa. No, tämä oli helppo korjata lätkällä. Eli merkki oli keskellä ja lähetin eri ruutuihin riippuen Rupsun kallistuksen asteesta :) Ohjattu oli hieno. Molemmat ruudut häiriönä ja hienosti haki oikean kapulan! Tunarissa tehtiin jälleen systeemiä ja toimii, hienoa! Sitten kakeisiin, joissa tietenkin jumitti... Mä vihaan kakeja ihan oikeasti. Piia "veti" Rupsua namilla nenästä ja nousihan se sieltä...

Troippis oli hienoa hienompikin. Tosin kävi liian kuumana ja nyt täytyy oikeasti huolehtia, että ennen treenaamista lasken sitä hieman. Nyt vähän vinkui ihan alussa. Tosin en tällöin tietenkään palkannut ja homma loppui tähän vähäksi aikaa. Mutta silti asia on niin tärkeä, että en halua sen toistuvan. Seuraamisessa hyvä paikka ja käännökset ok. Vähän liian tiivis, mutta tämä johtuu varmastikin remmmin käytöstä. Sitten luoksetuloon ja alan käyttämäään suullista käskyä seisomisessa. Otin seisomista juosten koiran rinnalla, todella hyviä pysähdyksiä esitti hän! Ja tästä muutama luoksetulo, ok. Ruutua ja merkkiä otettiin kanssa. Nämä etenee kyllä. Tosin nyt otan vain yhden toiston kumpaakin, niin tulee enemmän voimaa näihin. Kakeissa jumitti ja Troippeen ei toiminut nenästä vetäminen. Mutta menin aina takaisin ja aloitin alusta, niin alkoihan se sujua. Lopuksi vielä tunaria, joka aikas makea.

Ajettiin jäljet vielä lopuksi. Alusta melko kuiva ja haastava. Muutama muurahainenkin oli jäljellä. Muutama viettikatkos oli matkalla, mutta muuten tarkkaa ja hyvää työskentelyä.

Illalla jäin vielä heinätalkoisiin, kivaa oli :)