On ollut kovin kiireistä ja vasta nyt löytyi aikaa ja viitseliäisyyttä päivitellä blogia. Tottelevaisuuden suhteen harjoitin keksiviikkona vakavamielistä suunnittelua sekä Robbanin että Troyan suhteen ja nyt on suunnitelmat selvillä. Näin ollen harjoittelukin tehostuu huomattavasti. Robbanin kanssa on nyt hiottu yksityiskohtia tulevaa kisaa varten. Troya on treenaillut seuraamista, maahanmenoa ja eteentuloa.

Torstaina käytiin tutustumassa raunioradalla. Troya oli ensin tallomassa aluetta ja malimiehet syöttelivät nameja Troyalle. Troya kulki röykkiöissä kuin kotonaan. Sitten laitettiin kolme maalimiestä yksitellen piiloon ihan kunnolla. Ensimmäistä Troya joutui etsimään aikas kauan, kun ei ihan heti tajunnut mitä siellä tulee tehdä. Mutta heti kun sai hajun alkoi tarkentamaan tosi tehokkaasti ja jaksoi tarkentaa kauan kunnes löysi tarkan hajulähteen maalimiehestä. Ihan sitkeä penneli on, ei anna helposti periksi. Kakkos- ja kolmosmaalimies löytyikin sitten melko nopeasti. Heti kun Troyalla oli mahdollisuus saada haju, niin se reagoi hajuun ja lähti kohti piiloa. Olen kyllä niin tyytyväinen siihen, sitä ei yhtään ihmetyttänut uusi ympäristö ja reagoi heti vahvasti ihmisen hajuun. Lopuksi ammuttiin kun leikimme Troyan kanssa. Ensimmäisen laukauksen jälkeen katsoi mistä ääni tuli, sitten ei välittänyt laukauksista mitään.

Zorro otti kans 3 valmista äijää raunioilla. Zorro oli ihana, se otti rullan suuhun kun sai hajun, mutta kävi rulla suussa tarkistamassa vielä mistä haju oikeastaan tulee :)

Treenien jälkeen treenatttiin Susannan kanssa tokoa vielä iltahämärissä. Robban otti paikallaistumisen, luoksetulon, tunarin ja kaket. Ne meni mallikkaasti. Troya otti seuraamista, joka alkaa ehkä vihdoinkin sujua. Sitten otettiin kaksi luoksetuloa Susannan pitäessä Troyaa, luoksetulot oli tosi nopeat. Kokonaisuutena olin todella tyytyväinen kaikkien koiruleiden suorituksiin. Kyllä tämä koiren treenaaminen on mukavaa, varsinkin kun kaikki menee välillä hyvin :)