Tänään on siis treenattu 5 tuntia vesisateessa. Kyllä me ollaan ahkeria ja hieman hulluja. No, olihan sadevaatteillakin välillä käyttöä.

Aamulla tokoteltiin Troyan kanssa omassa pihassa. Ensin vähän hyppyä, joka meni hyvin. Sitten jääviä, jotka paranee kerta kerralla. Istuminen on tällä hetkellä heikoiten hallinnassa.

Iltapäivällä oli hakutreenit Lahdesjärvellä ja otin 4 maalimiestä valmiina. Hyvin penne on hokannut keskilinjalla metsään päin katsomisen ja on todella innokkaasti lähdossä etsimään. Eteni hyvin suoraan, tosin oli polkuja apuna. Mutta ehkä pomppukuuri on auttanut.

Hakuuttelun jälkeen koirat vaihtoon ja Susannan kanssa tokottelemaan! Robban tykkää vesisateesta, joka lisää vauhtia liikkeisiin :) Paikalla istuminen meni tosi hyvin. Seuraamisessa treenattiin juoksua. Aluksi jätätti hieman kun tuijotin sitä. Kun tajusin lopettaa tuijottamisen seuraaminen parani huomattavasti. Idarissa otin vain seisomisen, jossa tuijotti tosi hyvin merkkiä. Luoksetulossa palkka seisomisesta, joka oli erinomainen. Ruutu oli hieno! Palkkasin ruudussa maahan menosta. Sitten Robban tauolle ja Iines kehiin. Tauon jälkeen otettiin hyvppynouto, joka erinomainen. Ohjattu meni myös tosi mallikkaasti. Tunarissa oli kolme namia kapuloiden välissä. Otti väärän ensin suuhun, mutta vaihtoi oikeaan. Luovutus oli erinomainen, ei pureskellut lainkaan. Epävarmuus taitaa hävitä pikkuhiljaa. Kakeissa otin seisomisen ja istumisen, jotka meni hyvin. Sitten vielä otin idarin, jossa seisominen hyvin, mutta istumisessa jäi seisomaan. Tätä täytyy nyt miettiä, kun aikaisemmin on tehnyt tämän liikkeen hyvin ja nyt on tullut kaksissa peräkkäisissä treeneissä liikevirhe. No, ainakin tätä täytyy treenata. Zorro oli Iineksin paikallamakuukaverina. Ja sai Zorro tehdä vähän ruutua ja hyppyä. Sitten vielä isojen koirien lenkitys vesisateessa... Ihanaa tämä koiraurheilu :)