Aina joskus menee kaikki pieleen ja maanantaina meni ainakin melkein kaikki pieleen Robbanin kanssa. Robbanille ei ensinnäkään sovi kuumat kelit ja +19 astetta oli taas helle Robbanille. Eli vauhti tokotreeneissä ei ollut mikään huima. Treenasin Piian kanssa liikkeet kahdessa osassa. Aloitettiin kaukokäskyillä, jotka ei edelleenkään suju. Toimii kun vain heitän lelun ja vapautan Robbanin. Tällä pitäisi saada jumituslukko auki. Mutta ahneena tietenkin kokeilin myös, että nouseeko ilman vapautusta. Ei noussut. Nyt täytys vain malttaa tehdä pelkkiä vapautuksia kisoihin asti, sillä osaa kyllä vaihdot kun vain lähtee käyntiin ekalla. Ongelmana edelleen jumitus kun jätän kisamaisesti maahan. Ehkä pitäs vähentää matkaa ja saada onnistumisia ja pidentää matkaa pikkuhiljaa näin. En tiedä täytyy vähän miettiä miten etenen tämän suhteen. Toinen ongelmaliike on nähtävästi edelleen ohjattu nouto, jossa pyrkii menemään keskimmäiselle aina kun treenaan vierailla kapuloilla. Omat kapulani ovat isommat kuin kisakapulat ja näin myös näkyvämmät. Luulen, että kun on tottunut etsimään näkyvämpiä kapuloita niin kisakapuloilla menee sille kapulalle, jonka näkee ensimmäisenä. Onneksi sain Piian kapulat lainaksi, niin voin treenata niillä ja Mika voi tehdä mulle samanlaiset kapulat. Muut liikkeet sitten menikin ihan kivasti, eli tunari oli erinomainen, luoksetulo kohtalainen, ruutu ok. En ottanut muita liikkeitä kun oma fiilis oli ihan kateissa. Robbanille ei saisi tulla tällaisia epäonnistumisia, joissa minä ahdistun, kun Robban ahdistuu minusta sitten kovasti.

Nyt täytyy vain treenata hyvällä fiiliksellä Robbania ja toivoa parasta kakejen suhteen.

Troya treenasi Robbanin jälkeen ensin Tavesin kentällä ruutua, noutoa ja luoksetuloa. Oli todella vauhdikas, viimeisen viikon aikana Troyaan on tullut tosi paljon vauhtia. Kuinkahan nopea siitä oikein tuleekaan. Kohta pääsee treenaamaan noutojakin ihan kunnolla kun alakulmuritkin ovat jo irronneet. Nyt vain odotetaan yläkulmureiden vaihtumista ja sitten olis uusi hammaskalusto valmis. Ruutu oli todella hieno. Palkkasin frisbeellä. Ensin oli lätkä ja otettiin eri suunnista ruutuun tarjoamista. Sitten kokeilin etäisyyttä ja menin 25 metrin päähän ja Troya meni hienosti ruutuun (lätkällä sekä ilman). Ja menee vauhdilla ruutuun myös. Oli hieno. Sitten nouto, joka todella nopea ja luovutus täydellinen edessä. Osaa siis noudossa muut, kuin odottamisen. Sen otan hieman myöhemmin vasta ohjelmaan. Paikalla istumisesta otin ensimmäisen kerran luoksetulon. Hyvin odotti, mutta vauhti olisi voinut olla parempi, tosin ei osannut yhtään odottaa luoksetuloa kun ei ole ennen tehty noin. Tämän jälkeen paikalla istuminen, jonka kävin palkkaamassa viereen. Tämän jälkeen siirryimme Tamskin kentälle treenaamaan seuraamista häiriöiden keskellä. Meni hyvin.

Illalla Robban treenasi muutaman kerran kakeja vapautuksella. Ihan ok. Troya otti eteenmenoa kosketuskepillä, ihan ok. Sitten maahanmenoa lelulla, ei oikein toiminut. Nyt täytyy saada Troya tarjoamaan maahan menoa sisällä ja namilla ensin. Sitten vasta otan lelupalkkauksen mukaan. Zorro otti hieman seuraamista treenituokion lopuksi. Ihanaa kun on valoisaa jo kymmeneen asti.