Olipas ihana kun satoi lunta, tänään tosin kaikki lumi on jo sulanut. Mutta jokaisesta lumisesta hetkestä osaa nauttia näidä lumettomina ilmastonmuutoksen talvina...

Tottisteltiin Piian ja Helin kanssa Niihamassa. Rupsu otti yhdessä sessiossa ja voi kun oli virtaa jälleen ja paljon :) Kaket sujui todella hyvin, otin ensin seisomisen ja tästä palkka, sitten seiso-istu ja palkka. Tunarissa ei nähnyt kapuloita ja teki jälleen sen, että otti ensimmäisen mikä silmien eteen sattui eli ei tietoakaan nenän käytöstä... Täytyisi muistaa, että näissä tilanteissa kun kapulat eivät näy, niin laitetaan namit suosiolla väleihin jo ekalla kerralla. Otettiin uudelleen ja nyt namit pelissä mukana. Toi oikean, mutta lähellä mua pureskeli kapulaa ! Heti kun tuo väärän kapulan niin kuormittuu ja ilmenee pureskeluna. Seuraaminen mallikasta, tosin hidasta käyntiä tulee treenata. Lopuksi luoksetulon loppu sivulletuloa, hyvin. Namit auttaa tässäkin.

Troippis aloitti ruudulla, joka hyvin. Merkki myös hyvin. Ohjatussa vaaleat lätkät eivät näkyneet ja Troippis meni vähän epävarmaksi, sitten laitettiin hanskat lätkien päälle ja homma rupesi sujumaan. Mutta nyt täytyy todellakin olla näkyvät lätkät, jotta kannattaa treenata! Tässä voin muuten kyllä mennä pian eteenpäin, kivaa.

Tauon jälkeen Troippis otti uppia Piian pidolla. Todella hienot pysähdykset! Tämä treenitapa tuntuu toimivan. Seuraaminen ihan hyvää, tosin on todella vietikäs, vaikka palkka nameilla... Maahanmenot erinomaiset. Edestä sivullesiirtymiset hyvin. Lopuksi vielä tunaria, joka hyvin.

Zorro sai olla häiriökoirana Akalle, Zorro nautti kyllä :) Lopuksi vielä kimppalenkille ihanan lumiseen metsään! Ihkali oli kuin jenkkiläinen mauton joulukuusi kaikkinen vilkkuvaloineen, Ihkali parka :)