Voi miten kiva päivä oli tänään! Jani piti leikkimissession minulle ja Piialle. Troyalle opetettiin patoamista ja Saria opetettiin leikkimään paremmin Troipen kanssa. Sitten pohdittiin vietin hallintaa, eli katsottiin tylppää pakotetta livenä ja ihan oikein olen tätä käyttänyt. Nyt vain yhdistän tähän tietyn eleen, jolla saan laskettua koiraa tarvittaessa.  Eli nyt opettelen leikkimään saalisleikkejä paremmin ja tässä opetan Troippea patoamaan. Mielenkiintoista!! Toivottavasti opin säätelemään viettiä ihan kunnolla, niin sitten alkaa homma pelittää ja pelittää toivottavasti ihan Troipen vanhuuteen asti :) Niin ja sitten pitäisi oikeasti ottaa toi koira hallintaan kotonakin eli ei on ei... Olen ollut vähän liian lepsu, kuten aina... Piia ja Ihkukin sai todella hyviä neuvoja! Kyllä me näillä taas päästään eteenpäin.

Tämän jälkeen otettiin tokottelut. Robban otti palkkaamattomuutta. Seuraaminen aikas kivaa, nyt vahvistan nopeuden vaihdoksia, kulmia ja askeleita. Luoksetulo oli todella hyvä, tämän treenaamista jatketaan samaan malliin. Tästä palkka. Sitten ruutu, joka hyvä. Tosin merkkiä voisi vahvistaa! Ohjattu erinomainen, tunarissa nosteli vääriä :( Toi oikean. Vaikuttikohan palkkaamattomuus edellä. Otettiin uudestaan nameilla, meni hyvin. Täytyy nyt ottaa palkatta edeltäviä liikkeitä ja ottaa tunaria namit välissä. Eli nenä paremmin käyttöön! Kakeissa nostin vain seisomaan, tämä vauhdikas ja hyvä.

Troippe otti ensin paikallamakuun Uldan ja Zorron kanssa, todella hyvin. Tauon jälkeen luoksetuloa ensin piilon kierroilla ja sitten normisti, nämä hyvin. Seuraamista remmissä ja ilman. Hyvin, nyt täytyy vain palkita kulmista, nämä ovat löysiä. Jäävät sujuivat hyvin. Taitava penne!

Sitten kimppalenkille ja uiskentelemaan. Tosin Piia ja minä laistettiin uiminen tällä kertaa. Kyllä oli koirilla jälleen superkivaa!! Kiitos Piia jälleen mukavasta iltapäivästä!!