Piirinmestaruustokot takana ja voi miten huonoa tuuria meillä. Sukkeloin Troipen ja Robbanin kanssa vuorotellen kehissä ja molemmat koirat olivat todella hienoja melkein kaikessa. Mutta molemmat sitten nollasivat kaksi liikettä hiuksen hionosti... Kyllä harmitti ja paljon.

Robban sai kympit seuraavista: paikallaolot, ohjattu, ruutu, idari. Seuraaminen oli tuomarin mielestä kympin seuraamista, mutta kun ei istunut pysähdyksissä... eli kasi tästä. Luoksetulosta ysi, ennakoi vähän maahanmenoa, muuten tosi hieno. Hyppynoudossa kolhaisi itsensä paluuhypyssä, 8. Mutta sitten kaksi viimeistä liikettä :( Tunarille meni tosi varmasti ja toi väärän. Sitten kaket missasin itse. Rupsu teki hienoja vaihdoksia, pysyen paikallaan hienosti. Mutta katseli seisomiskäskyn aikana muualle ja nousi istumaan, en sitten antanut uutta käskyä ja seuraava vaihdos istu. Eli ei tehnyt kahta vaihdosta, O. Tämä kyllä harmitti, kun olisin voinut pelastaa liikkeen osittain. No, oppia ikä kaikki. Näitä virheitä lukuunottamatta olin todella tyytyväinen Rupsuun, Robban nautti täysin rinnoin tekemisestä ja minä kanssa. Rupsu oli innokas ja teknisesti lähes täydellinen. Hieno homma, että koulutus on tuottanut tulosta, kiitos Piia!

Troippis sai paikallamakuusta ja kokonaisvaikutelmasta kympin ja muista liikkeistä 9,5. Puolikas lähti aina sivullesiirtymisen lennokkuudesta :) Mutta sitten Troippis-poippis meni jälleen seisomisessa maahan, eli nolla ja varasti noutoon eli nolla tästäkin... Huoh, mulla siis molemmat koirat nollasivat kaksi liikettä... Troippe oli mukana todella hyvällä fiiliksellä ja ei kyllä välitä palkkaamattomuudesta yhtään mitään, ei kyllä Rupsukaan.

Seuraavat tokokisat taitavat molemmilla koissuilla olla Tokon SM-kisat. Nyt treenaan Troippiksen kanssa PK-liikkeitä ja hion voittajan tokoliikkeitä hiljalleen. Rupsulla jatketaan samaan malliin.

Pitkän päivän päätteeksi käytiin Helin ja Akan  kanssa lenkillä. Ihan lopuksi tallasin Troipelle jäljen ja tein esineruudun. Esineruudussa oli 3 esinettä ja palkka vasta kolmannen jälkeen. Troippis meni todella hyvin. Esineet oli eri linjoilla ja löysi aina suoraa edestä!! Zorrokin sai vähän hakea esineitä. Jälki meni kohtuullisesti, mutta paikoitellen ajaa vähän huolimattomasta, tähän täytyy varmaan puuttua...

Sitten yhden jugurtin voimalle mentyäni koko päivän menin tankkaamaan. Ja tankkasin sitten dieseliini bensiiniä 50 litraa... No, ei kun auto hinaukseen ja tankin tyhjennykseen. Harmitti tämän jälkeen vieläkin enemmän eli EI todellakaan ollut meidän päivä!! Onnetar oli meidän hylännyt :)