Torstai ja perjantai olivat lepopäiviä koiruleille. Lauantaina talkoiltiin Koivumäessä hakualetta kunnostaen. Korjattiin piiloja, tehtiin uusia piiloja ja merkattiin alue kunnolla. Kiitos kaikille osallistujille! Lopuksi otettiin hakuutustreenit ja Saijakin oli pitkän tauon (noin 7 vuotta :) ) jälkeen menossa mukana. Kiva, kiva. Troippe otti etukulmat valmiina, hyvin. 2-5- maalimiehet olivat pakenevina ja hyvin lähetykset sujuivat. Kutonen oli valmiina ja hyvin tännekin irtosi hän. Todella kivasti tulee hallinnassa keskilinjalle ja keskittyy uudelle pistolle lähtöön. Seuraavissa treeneissä täytyy kokeilla enemmän valmiina olevia äijiä. Kiva kun homma etenee.

Otin kentällä tottista ja Troippis oli vietikäs ja hyvä. Otin kaikki AVO-liikkeet paikallamakuuta lukuunottamatta, hyvin meni. Robban otti vähän merkkiä, kakeja, hyppyä ja luoksetulon, nämäkin hyvin.

Kotimatkalla tekaisin vielä Troipelle jäljen! Jälki oli tosi pitkä, Troya jäljesti sitä yli 20 minuuttia. Meni todella hienosti. Oli kuusi esinettä, kaksi terävää kulmaa ja kaksi suoraakulmaa. Tyhjiäkin melko paljon. Ilmaisut erinomaiset ja muutenkin mallikasta jäljestämistä.

Sunnuntaina tottistelin pihassa. Troippe otti AVO-liikkeet, hyvin. Lopuksi kokeilin metristä hyppyä ja kivasti jää ilmaa hypyn väliin, hienoa! Nyt osaa mennä vasta menohypyn. Täytyy alkaa opettamaan takaisin hyppyäkin. A-estetreenit täytyy myös aloittaa tällä viikolla. Illalla vielä Saijan ja Tenhon kanssa jäljelle. Troipella kaksi esinettä, kaksi terävää kulmaa ja kaksi suorakulmaa. Hyvin jäljesti, ekassa terävässä kulmassa otti alun hyvin, sitten harhaantui muutamaksi sekunniksi harhalle, mutta hyvin korjasi itse tilanteen. Muut kulman ok. Seuraava jälki saakin olla pitkä suora ja ehkä ilman yhtään esinettä. Eli välillä vähän tylsyytäkin peliin :)  Lopuksi käytiin vielä Saijan ja viiden koiran kanssa lenkillä. Iita leikki ihan innoissaan Tenhon kanssa, oli niin sopivan kokoinen, vielä...