Jälleen tokottelemassa ja oma motivaatio oli vähän hukassa. Ja oli muuten Rupsunkin :) Eli Rupsu kyllä vaatii säännöllisiä vapaa päiviä ja päätinkin nyt, että otan maksimissaan kahtena peräkkäisenä päivänä treeniä Robbanille ja sitten on pidettävä välipäivä. Näin motivaatio pysyy kohdallaan.

Robban oli häiriöherkkä ja suurin terä puuttui. Tosin alustakin oli jälleen ikävän märkä. Mutta hyviä huomioita Piia jälleen teki Robbanin suhteen (kiitos jälleen!). Eli hitaassa käynnissä mun tulee kävellä normaalimmin ja vähän reippaammin pidemmin askelin. Ja tätä tulee treenata, jotta Robban ei pidä sitä ihmeellisenä juttuna. Luoksetulon sivulle tulo täytyy treenata kuntoon, sillä törmää vähän tässä... Kakeissa täytyy ottaa kisamaisen alun jälkeen läheltä seiso-istuvaihdoksia, niin että alkaa jälleen tekemään vaihdoksen oikein. On se kumma kun aina löytyy korjattavaa, vaikka liike on aikaisemmin ollut ihan kympin arvoinen.

Troippe oli jälleen ihana oma itsensä. Aloitin noudolla, jossa ensin vapautus vauhdista palloon. Sitten kehuen eteen istumaan, todella hyvin. Seuraaminen oli todella innokasta, hieman painoi alussa, mutta muuten melko hyvää. Alussa jälleen kokeili edistämistä, mutta kun korjasin taakse, niin alkoi sujua paremmin. Lopuksi tunari, joka erinomainen. Nyt alkaa olla vauhtiakin vähän kun matkaa oli 7 metriä kapuloille. Edelleen on tosi varma kapuloiden haistelussa. Tarjosi sivulle tuloa kapula suussa :) Otin vielä toisen kerran ja nyt suoraan eteen.

Toinen sessio alkoi noudoilla, joissa voima puuttuu edelleen. Tätä vähän paranneltiin suorasta palkasta. Nyt vain vauhtia ja voimaa ja sitten vasta eteen ottamisia!! Jäävät BH-kisamaisesti. Istuminen superhieno ja maahanmeno myös. Maahanmenosta luoksetulo ja sivulletulo, aikas kivasti. Sitten hinkutettiin vähän sivulletuloa edestä. Hyppää ihan vähän ja taidetaan antaa Troipen se tehdäkin, kunhan ei nosta korkeutta liikaa. Eli haluan kuitenkin, että on innokas!

Eli Troipella treenaan nyt edestä sivulle tuloja sekä maasta sivulle nousuja. Seuraamisessa tarkkana edelleen paikan kanssa. Luoksetulossa ja noudossa voimaa ja vauhtia! Paikallamakuussa aikaa ja oikeaa mieletilaa. Jääviä samaan malliin. Ampumista voisi myös ottaa seuraamisen yhteydessä.

Torstaina lähdemme mökille jälleen lataamaan akkuja. Jos jää on hyvässä kunnossa voin tottistella jäällä, mutta muuten koirulitkin vain lomailevat. Ja urheilevat hiihtäen ja juosten. Ihanaa, kun on pakkasta ja lunta.