Robban oli aikas sulkku :) Paikallaistuminen ja makuu erinomaisesti, vaikka Ursula putosi maahan kesken kaiken. Marika toimi liikkurina ja ei ottanut Rupsu häiriötä. Seuraaminen oli kerrankin oikein hyvää! Idari myös mallikas. Luoksetulossa vahvistin seisomista, hyvin. Ruudussa oli lätkä, hyvin. Ja vielä uusilla lastenämpärimerkeillä. Ohjattu erinomainen, myös tunari (vaikka tuuli tosi kovasti). Kakeissa vaihdokset erinomaiset, mutta oli vähän poissaoleva ja jouduin antamaan seisomiseen tuplakäskyjä. Nyt tässä täytyy motivaatiota nostaa!

Troippe aloitti luoksetulolla, ensin piilonkierrolla. Ja sitten kisamaisesti, nyt sujuu hyvin! Seuraamisen alku oli huonoa, mutta parani remmiseuraamisen aikana. Seisominen ja maahanmeno onnistui hyvin. Paikallamakuuta otin ilmoittautumisrivissä, meinasi mennä lonkka-asentoon. Palkkasin just ennen. Sitten otettiin vielä Touhon ja Ursulan kanssa paikkamakuu (2min), erinomiasesti ja vapautus pallolle. Treenailin kokeiluluontoisesti A:ta ja kyllä pomppaa ylhäältä alas. Täytyy laittaa lelu lähelle alastuloa, jotta ei riko loikkimisella itseään. Onko hyviä vinkkejä A:n opettamiseen?

Sain postista eilen uuden tottelevaisuusraamatun på svenska. Yli 600 sivua, onneksi kohta alkaa kesäloma, niin ehtii kahlaamaan sen läpi :)

Lopuksi vielä Ihkun, Ursulan, Jurrin, Zorron, Robbanin, Troyan, Marikan ja Piian kanssa lenkille. Koirat kyllä nauttivat ja pääsivät uimaankin :)