Pääsin treenaamaan häiriöissä, kiitos Tampereen Briardit! Olipas hyvät treenit, vaikka vettä satoi ihan kiitettävästi. Hyviä treenejä edelsi lauantai-illan tuumailut eli mietin mitä asioita nyt treenaan. Treenaan nyt perusvalmiuksia sekä liikkeenosia, joita tarvitaan BH-kokeessa sekä alotokossa. Näin saa jotain järkeä treeneihin kun ei treenaa kaikkea mahdollista. Ja kun nämä perusvalmiudet ja liikkeiden osat ovat valmiit, niin sitten yhdistän ne valmiiksi liikkeiksi. Ja tämän jälkeen opetan palkkaamattomuuden ja sitten ei kun kisoihin :)

Aloitin sivulle tulon tarjoamisen. Hienosti Troya tarjoaa sivulle tuloa molemmilta sivuilta, takaa ja myös edestä. Edestä sivulle tulo (siis ihan edestä) on hieman hakusessa, mutta treenin aikana se parani kummasti ja viimeisen session toistot olivat jo hienot ja vauhdikkaat! Tästä jatkoin seuraamiseen. Oli hyvää, aina lopuksi lelupalkkaus, niin pysyy vire oikeanlaisena. Oma asento täytyisi muuttaa vähän normaalimmaksi.

Pienen tauon jälkeen otimme eteen tuloa sivuilta, edestä ja takaa. Takaa on aikas vaikea tulla eteen, varsinkin kun tarjosi helposti sivulle tuloa. Ehkä olisi parempi aloittaa eteen tulosta ja vasta sen jälkeen ottaa sivulle tuloa, joka on pennelle vahvempi. Lopuksi tätä vielä lelusuussa tarjoten, nämä ovat tosi hyviä. Sitten tokohypyn vuoro. Troya tarjosi hienosti hyppyä. Kokeilin liikettä kisamaisesti (alotoko). Kivasti menee, eli tämä liike on kyllä ihan kisavalmis.

Lopuksi paikalla oloja häiriöissä. Ensin makuuta. Otin kolme toistoa. Ekalla aikaa noin minuutti ja vapautus minun luokse lelulle. Tokalla nousi ylös kun heilutin lelua, kävin nätisti laittamassa takaísin maahan, pysyi hyvin, lelulle vapautus palkkana. Ja vielä kerran lyhyt paikalla makuu. Nämä meni tosi hyvin, vaikka paikalla oli ihmis- ja koirahäiriötä!! Ja mielentila on hyvä. Istumisessa oli myös todella kivasti, Troya näki istuessaan Taiston luoksetulon aika läheltä ja pysyi silti erinomaisesti istumassa. Palasin Troyan luokse ja vapautus ruokakipolle. HYVIN!!! Olen todella tyytyväinen näihin paikalla olo treeneihin. Näitä tulee jatkaa samalla tavalla.

Sitten pikaisiin esinetreeneihin Susannan kanssa. Tallottiin 50mx50m alue. Troya näki ensimmäiselle kaistalle viimeisen esineen heiton (tehtiin samoin kuin aikaisemminkin), Susanna heitti keskelle ja etualalle silti esineet, mutta Troyalle ei enää näytetty näitä. Hyvin lähti taakse ja toi takaesineen vauhdikkaasti mulle! Lähetin uudelleen etsimään väliesineitä, joutui etsimään näitä ihan kunnolla, varsinkin etummaista. Mutta ei jäljestänyt ja teki koko ajan töitä tehokkaasti. Toinen kaista samoin, paitsi vain takaesine jätettiin. Meni hyvin! Ruutu näyttää kanssa nyt mallikkaalta. Taitava penne!