Sunnuntai oli oikea tehopäivä! Päivä aloitettiin Zorron kiintorullan ottaminen naftaliinista. Troya on paljon isompi, kuin Zorro ja kiintorullaa piti oikein säätää, että saatiin se sopivaksi. Sitten pellolle Mikan kanssa kokeilemaan, miten penne pelittää. Kokeilin aluksi ihan normaalisti, että lähetin Mikalle ja Mika yritti näyttää rullaa pennelle, ei tajunnut Troippe ei :) Eli sitten aloitin jälleen takaisinketjuttamalla asiaa työstämään. Samoin siis kuin irtorullankin kanssa. Vaikeaa on. Mutta muutama onnistunut rullan otto saatiin aikaiseksi ja tästä palkaksi näytölle.

Kotipihassa otin hyppyä ja olin jälleen ahne, argg! Hyppäsi hienosti ysikymppisen ja sitten kokeilin metristä ja tietenkin kolautti itsensä esteeseen. Hyppäsi kuitenkin takaisin! ja tosi ilmavasti eli onneksi kapasiteettia löytyy. Mutta sitten Sari the viisas kokeili uudelleen ja tietenkin ei uskaltanut hypätä. Laskin estettä ja onnistui. Nyt Mika on onneksi tehnyt kahden ja kolmen sentin lisäyskapulat, niin voin pikkuhiljaa nostaa estettä korkeammaksi, niin, että Troipen itseluottamus kasvaa ja pysyy yllä. Malttia, siis vain.

Kävin vetämässä Tavesin tottistreenit ja siinä samassa treenasin omat koissutkin. Robban otti luoksetuloa, jossa seisominen oli huono. Näitä sitten toistettiin ja paranihan se lopuksi. Otin vielä kaiken lopuksi luoksetulon, jossa palkkasin heti pysähtymisestä. Kakeissa kokeilin  sarjaa, mutta oli jälleen vähän tylsistynyt. Eli nyt vaan enemmän muutamaa vaihdosta, että ei ehdi tylsistyä. Tunari ok.

Troippis otti eteenmenon molempiin päihin kenttää. Hienosti! A-este hyvin noutaen. Normaali nouto, hyvin. Toisella sessiolla seuraamista, joka näyttää nyt aikas makealta ja edestä sivulle siirtymistä, hyvin.

Tästä lenkille Piian ja Marikan kanssa. Tämän jälkeen Pyörönmaalle ratsimaan. Ensin tein metsäjäljen vanhenemaan ja sitten pikku ilmaisutreeni Piian kanssa. Oli jo parempi. Hevostelun jälkeen ajoin jäljen, ikä kaksi tuntia. Jäljesti hyvin. Yhden kepin yli ajoi, mutta palasi sitten takaisin. Ei ollut ihan jäljen päällä kepin kohdalla. Kiitos Marika ekstremkokemuksesta jälleen :)