Nyt se meidän haku-ura on aloitettu ja aikas kivasti meni!

Tottis 94p, maasto 198 eli yhteensä 292p. 1-sija, mutta toiselle sijalle tuli Jari ja Touho hienoilla pisteillä 288! Onnea Jari ja Touho, te olitte tosi hyviä!! Ja kiitos kaikille teille, jotka mahdollistitte kisat, unohtamatta lonkeroa ja skumppaa Silmänisku

Tottis oli muuten mallikasta, mutta seuraamisessa keulii eli edistää! Jäävät, luoksetulo ja noudot ok. Noudoissa tulee tosin hieman liian lähelle mua, eli vähän törmää. Eteenmenossa tekee paimennuskaarroksen ennen maahanmenoa... Paikallamakuussa tarvitsi kaksi käskyä maahan menemiseen. Mutta hieno suoritus! Seuraamista olen jo aloittanut korjaamaan kosketuskepin pallolla, katsotaan miten projekti etenee!

Hakusuoritus oli superi. Aikaa meni alle kuusi minuuttia. Ilmaisut täydelliset ja koiran työskentely täydellistä, mutta minun lähetyksistä vähennettiin kaksi pistettä. No, oppia ikä kaikki.

Esineruutu, täydet 30 pistettä. Aikaa meni ruhtinaalliset 30 sekuntia...

Taitava, taitava Troippis! Troippiksen kanssa on ilo kisata. Kiitokset meidän ihanalle haku-ja tokoryhmälle, ilman teitä tämä ei olisi toteutunut.

Nyt sitten kuono kohti kakkosluokkaaNauru