Olipas hyvät tottistelut! Troippis oli iha pro. Kotipihassa otin hyppyä ja annoin tarjota. Pikku korotukset toimivat, eli kun korotin estettä 2 senttiä yhdeksänkympin jälkeen, niin usko loppui kesken vasta metrisessä ja uskalsi tämänkin sitten hypätä ja ilmavasti meni yli! Hyvä Troippis.

Kentällä otin Saijaa ja Piia odotellessa (juuttuivat viiden ruuhkaan) Troipelle eteenmenon, veimme kepin yhdessä, tämä superi. Sitten normaalin noudon loppuun asti. Hyvin. A-este ensin loivalla ja sitten jyrkällä ja teki tämän ihan oikein, vau! Sitten vielä vähän kakeleikkejä lelulla tarjoten. Lopuksi vielä eteenmeno valmiilla kepillä, todella hyvin.

Rupsu otti liikkeet yhdessä osiossa.  Aloitus paikalla istumisella, hyvin. Seuraamisessa painoi kamalasti. Nyt täytyy puuttua tähän ja saada paikkaa vähän taaemmaksi. Idarissa jäävät ok. Tosin istumisesta nousi seisomaan, kun Piia avaisi sanaisen arkkunsa, Piia suu kiinni :) Seuraaminen oli paikoitellen hyvää ja paikoitellen ei. Luoksetulo suoraan, tosi hyvin. Ruudussa ruudun takana kulki koira ja tämä vähän hidasti Rupsun liikettä, mutta kokonaisuutena hyvin. Ohjattu ok., palkka vauhdista. Tunarissa vain normimäärä kapuloita, meni oikealle heti, mutta pudotti ja tarkasti muitakin ja otti sitten vasta oman uudelleen. Löysi varmaan liian nopsasti oman ja oli epävarma. Kakeissa nosto istumaan ja palkka. Lopuksi hyppynouto, jossa ponnisti liian kaukaa ja vähän törmästi mennessä. Uudelleen, meni hyvin.

Troippe otti toisessa sessiossa hetsausluoksetulon ja tästä suora palkka vauhdista. Hyvin. Sitten seuraamista oli viettiä ja pysyi hyvässä kohdassa!! Edestä sivulle siirtymiset, ok. Lopuksi maahanmenoja jotka eivät toimi lelulla, mutta namilla kyllä :)

Ennen lenkkiä pikainen kiintorullaharjoitus, alkaa se pikku hiljaa tajuamaan! Seuraavassa treenissä täytyy edetä.

Lopuksi vielä Saijan ja Tenhiksen kanssa lenkille ja Troippe innostui pyörittelemään penneä ihan kunnolla... Mutta ihan positiivisessa hengessä siis.