Perjantaina laajensin koulutusuraani paimentelun suuntaan. Olipas mielenkiintoista ja jännää. Koirat oli ihan aloittelijoita, sillä minun kokemuksella ei kyllä kovin osaavia koirakoita vielä opasteta :) Robban toimi esimerkkikoirana ja meni ihan ok. Nyt vain Robbanin kanssa otetaan flankkaussulkeiset ja sitten vasta kun ei jätä flankkeja kesken niin otetaan jotain muuta! Perusteet pitää tässäkin lajissa olla kunnossa. Troya kävi pyörittämässä lampaita kanssa. Vasemmalle lampaiden ympäri juoksu sujuu hyvin, mutta vauhti on kova. Kun otin liinasta kiinni ja pakotin oikeaan kierrokseen, niin lampaiden takana sillä hirttää kiinni ja napsasee lammasta. Ei hyvä. Tämä puoli on sille vaikea.

Paimentelun jälkeen tein Troyalle jäljen aika kuivalle nurmikolle. Meni aikas hyvin tällä kertaa. Intoa oli ja malttoi syödä ruokaakin ihan kohtalaisestí jäljeltä. Tämän jälkeen Zorro, Robban ja Troya lähtivät uimaan. Ja voi kuinka ne nauttivat. Zorro varsinkin. En muista koska Zorro olis ollut yhtä onnellinen.

Päivällä ennen kurssia otin Troyalla kakeja sisällä ja kun heitän namit taakse niin näyttää siltä, että seis-istu-vaihdos on aikas hyvä. Nyt onnistui myös maahan meno myös etäällä minusta! Kiva juttu, että edistystä tapahtuu.