Lauantaina aloitin pienellä tottistelulla Troipen kanssa. Teemana luoksetulot ja seuraaminen. Ei oikein sujunut. Sitten hakutreeneihin. Troippe on taitava. Oli kuusi maalimiestä. Otin neljälle ilmaisun ja menin näytöllä Troipen viereen ja nostin sivulle. Nämä onnistui vallan mainiosti! Ensimmäisellä pistolla oli hämypiilo matkan varrella, Troyan nenä vähän kääntyi piilon kohdalla, mutta jatkoi hienosti eteenpäin löytäen äijän. Ilmaisu ok. Toisella oli maalimies piilossa ja ilmaisu näyttöineen ok. Kolmannella oli ilman piiloa ja suora palkka.  Nelosella oli maalimies piilossa ja Troya oli ensin kaatanut piilon, sitten rohmunnut Susannan taskusta lärpän. Susanna oli ottanut lärpän pois ja sitten penne oli tajunnut ottaa rullan, mutta piti sitten rullasuussa vähän komentaa Susannaa :). Vitosella oli kolme piiloa ja maalimies yhdessä piilossa. Nyt oli piilokäyttäytyminen korrektia. Kutoselta suora palkka. Kutoselle meni vähän vinoon, kun oli vähän huono paikka lähettämiselle. Todella hyvä treenit!! Zorro pääsi myös vähän hakuilemaan, kyllä Zorro nautti kovasti!

Hakutreenien jälkeen oli pakko ottaa vähän tottista pennellä. Nyt paremmalla mielellä ja luoksetulot sekä noudot vallan hyvät. Seuraaminenkin oli hyvää. Lopuksi paikallaolo 2 minuuttia.

Sunnuntai aloitettiin Tavesin tottistreenien vetämisellä ja lopuksi treenit Troipella. Luoksetulossa leikin ensin ja sitten normaali luoksetulo. Nyt alkaa löytyä voimaa liikkeeseen. Nouto oli täydellinen. Seuraamisessa pidän palkkaa nyt vasemmassa kädessä ja palkkaan housun sivusauman kohdalle. Nyt pitää paikkaa tosi hyvin. Jatkan näin. Jäävät hyvät seisomista lukuunottamatta, sotkee tätä nyt. Täytyy ottaa erikseen. Sitten paikallaoloa 3 minuuttia. Hyvin. Lopuksi otin maasta sivulle nousua. Heitin ensin pallon eteen ja sitten nostin maasta ylös Troipen ja vapautus pallolle. Toimii.

Tästä suoraan hakuuttamaan. Oli tosi kivat ja antoisat treenit! Kiitos Jari ja Susanna. Teemana jälleen piilot ja ilmaisu. Kuusi maalimiestä jälleen. Neljältä ilmaisut ja kahdelta suora palkka. Ensimmäiselle oli kaksi piiloa ja maalimies oli toisessa. Täältä nostin myös maalimiehellä ylös. Tosi hyvin. Tosin Troippe oli taas rulla suussa komentanut kerran Susannaa... Tokalla oli yksi hämypiilo ja Jari oli kallion kolossa. Täällä Jari palkkasi näytölle tulosta kun Troippe makasi maassa. Kolmonen ja nelonen suora palkka ja ei ollut piiloja. Paitsi sivusuunnassa oli pari hämypiiloa, Troya ei reagoinut. Vitosella oli piilon takana ja nostin jälleen sivulle. Hyvin. Kutosella oli piilossa ja tänne ilmaisu myös. En mennyt näytöllä perille asti, vaan Jari palkkasi maahan menosta. Todella hienosti penne jaksaa ja menee SUORAAN!! On kyllä nautinto treenata pennen kanssa hakuilua.

Illalla vielä maneesitreeneihin. Robban aloitti. Ensin kisamaisesti ilman palkkaa ruutu, ohjattu, tunari ja kakejen jälkeen palkka. Muuten hyvin, mutta ohjatussa meinasi mennä keskimmäiselle, sain korjattuta. Muuten tosi hyvin. Palkkaamattomuus ei kyllä Robbaniin vaikuta, on iloisella päällä koko ajan :) Sitten otin luoksetulossa seisomisen vahvistamista, nämä olivat hyviä ja seisomisesta läpijuoksua, hyvin. Idarissa palkka istumisesta, täydellisesti. Seuraamisessa aloin palkkaamaan samoin kuin Troipen kanssa. Toimii. Lopuksi ohjattu uudelleen, taas meinasi mennä keskimmäiselle. Tämä johtuu tdn kun Piia siirtyy mun taakse eikä mene sivulle. Tätä täytyy treenata. Jarin saapuessa paikalle otettiin paikalla istuminen, jossa Rupsu meni maahan. Johtui varmaan, kun en ole ottanut viimeisenä liikkeenä! Eli väsyneenä tipahtaa helpommin maahan. Nostin yllös ja nyt pysyi hyvin istumassa. Otettiin myös paikalla makuu, ok.

Troya otti kolmessa osassa. Ensin paikallamakuuta häiriöissä. 30s., 1 min. ja 2 minuttia. Todella hyvin.  Lopuksi maasta sivulle nostoa ja tästä vapautus pallolle, toimii! Tokassa osiossa otin luoksetuloa ja noutoa. Luoksetulossa pakenin kesken kaiken kun penne juoksi mua kohden. Nopeutti vauhtia tosi hyvin. Seuraava normisti, oli tosi hyvä! Noudoissa sama, ok. Nyt kokeilen tätä poispäin juoksemista, kun Troya kiihdyttää. Ja edelleen leikin edessä eteen tuloa, oltava kivaa. Kolmannessa sessiossa aloitin tunarilla (ei ole otettu varmaan kuukauteen), hyvin. Sitten otin seuraamista henkilöryhmässä, ei ongelmia. Muutenkin seuraaminen alkaa olla mallikasta, vihdoinkin! Jäävät olivat upeat!  

Kyllä oli Troippe illalla väsynyt :)