Plääh! Olin jälleen itse ihan huono. Ensinnäkin, ei olisi huvittanut treenata ja en siis ollut itse hyvässä mielentilassa :( Sitten treenasin puoli tuntia putkeen Troyalla, ei hyvä sekään :)

Aloitin seuraamisella ja palkkasin namilla. Ihan ok. Sitten vaihdoin palloon ja sain aikas kivasti paikan pysymään takana. Tosin tarjosi liikkeestä seisomista aina välillä, hauska otus. Seuraamisessa täytyy vain ottaa lyhyempää pätkää ja oikeasti opettaa täydellinen paikka. Istumiset sivulta oli erinomaiset, mutta edessä olivat hieman hitaat. Luoksetuloa otin ihan liian monta kertaa ja onnistuin palkkaamaan hidastelusta, enkä kiihdytyksistä! Nyt täytyy ottaa liikkeenohjaajan kanssa tätä jonkin aikaa. Saa naksauttaa kun koira kiihdyttää. Eli luoksetulotreenit eivät oikein onnistuneet. Paikalla oloa otin kaksi kertaa, oli todella skarppina ja hyvin. Palkkasin pallolla. Lopuksi PK-estettä. Aloitin jostain 60 sentistä ja hienosti penne pomppi esteen yli ja takaisin. 90 sentistä meni vielä tosi hienosti molempiin suuntiin. Metristä hyppi hyvin poispäin, kerran hipaisi ja tämän jälkeen nosti koipiaan paljon paremmin :) Ei meinannut usko riittää takaisin hypyllä. Lopulta hyppäsi kaksi kertaa myös upeasti takaisin! Ihanaa, että pennellä on kunnon pomppu esteen yli, kun Zorron kanssa sai aina pelätä kolhaisuja esteeseen.

Nyt ennen seuraavia treenejä pilkon treenattavat asiat pieniin osiin ja alan treenaamaan näitä osia yksi kerralla kuntoon. Näin tulee jotain järkeä tottiksen treenaamiseen!