Aamulenkin jälkeen Saijan kanssa jäljestelemään ja vähän tottistelemaankin. Tein Kurtsaleelle pisimmän jäljen tähän mennessä, 150 askelta. Suoritus erinomainen jälleen kerranNauru Saijan talloessa Tenhon jälkeä leikin pennen kanssa leluilla ja kuivilla heinillä, pennellä on kyllä mieletön hyppykapasiteetti ja elastisuus!

Robban otti vielä hajustamattomilla, täysin puhtailla kapuloilla tunarin, todella hyvin ja varmasti! Huh, huh. Otettiin vielä kakejen seisomaan nousu korvan siivulla, erittäin reippaasti! Eli nyt hyvillä mielillä levätään Rupsun kanssa viikonloppua varten, tai ainakin Rubert lepää...

Illalla tottistelemaan Niihamaan. Penne otti luoksetulon ja nopsajalka se onneksi on. Pelasin vähän leluilla ja sitten otin seuraamista vähän namilla ja sitten ihkuihanalla pinkillä puhuvalla pallolla... Oli intoa, mutta sitten Piia the ilonpilaajaSilmänisku sanoi Kurtin edistäneen eli täytyypi tiputtaa pallo eri kohtaan eikä heittää eteen. Mutta nyt oli ainakin ajatusta eteen...Kentällä myös ammuttiin ja Kurt ei välittänyt yhtikäs mittään. 

Tästä vielä hakuuttamaan ja vau! Otin ykkösen ja kakkosen puhtaina pakoina, nyt on intoa. Kolmosen näki menevän piiloon ja käytiin hakemassa hajunhaku ja kannoin pennen keskilinjalle ja hetsastin vähän ja hienosti penne pinkoi maalimiehelle. Lopuksi vielä leikkiä ja syöminkejä. Nyt alkaa näyttää hyvältä haunkin suhteen. Kiitoksia Helille ja Marikalle!