Aamulla jälleen kotipihatokottelut. Troya otti ruutua, jossa lätkä alussa. Meni hyvin kaukaa, tosin ei pysty pysähtymään lätkälle, vaan korjaa lätkälle kun on saanut vauhdin pysäytettyä :) Sitten otin läheltä lätkällä ja ilman, hyvin. Nyt täytyy vain malttaa rauhassa vahvistaa keskustaa. Ohjattua otin kolmella lätkällä ja lätkät oli noin 2 metriä merkin takana. Laitoin merkin taakse. Meni hyvin lätkille! Sitten vähän jääviä ja seuraamista, nämä tosi kivasti!

Illalla tottistelu Piian kanssa. Troya otti seuraamista, jossa otin muutamia askelia, meni hyvin. Jäävät myös ok. Istuminen hieman epävarma eli nyt treenaan vain tätä vähän aikaa. Sitten luoksetulo läheltä, oli vauhtia ja voimaa. Sitten nouto perusasennosta ja naksu vauhdista, tosi hyvin. Sitten paikallamakuuta noihn 1,5 minuuttia. Piia pomppi häiriönä lähistöllä, hyvin pysyi. Penne oli superinnokas ja tosi hyvä! Otettiin myös muutama sivulle tuloa ja nämä nopeat ja hyvät. Nyt oli hyvät treenit kun otin vain muutaman toiston liikkeestä ja lopetin aina parhaaseen ja tästä lelupalkka!!

Robban aloitti ruudulla, oli Piian pienemmät merkit ja kas kumaa olikin aikas vaikeaa! Eli Robban on kyllä niin tapaeläin. Eli nyt vain täytyy treenata erilaisillakin merkeillä. No itse ruutuun, Robban jäi nuuskimaan merkkiä ja sitten otin merkin uudelleen. Nyt ok, mutta itse ruutuun lähti ihan väärään suuntaan, palasi itse merkille ja siitä uusi lähetys ja nyt onnistui. Otin uudelleen ja oli super! Hyvä kokemus kuitenkin :) Näistä ne koirat oppii, kun ne joutuvat käyttämään omia aivojansa. Ohjatussa oli merkkejä vähän sielä ja täälä. Sinkosi Piian vieressä olevalle merkille, mutta korjasi itse oikealle ja tästä lähetys kapulalle, palautus tosi hyvä. Tämäkin hyvä aivojen käyttötreeni Rupsulle! Tauon jälkeen seuraamista, jossa otin lyhyitä pätkiä ja palkka perusasennosta, hyvin. Idarissa vain kulmista ja seuraamisesta palkkaa, hyvin. Luoksetulo tuli läpijuoksuna, kun pimeydestä johtuen ei nähnyt seisomisen käsimerkkiä :) Tunarissa muutama nami, hyvin. Ja kaket tosi hyvin, otin koko sarjan. Robban oli kiva jälleen!

Zorro kävi vähän seuraamassa ja kivaa oli!

Illalla myöhään aloitettiin ilmaisutreenit, eli Troyasta tulee rullakoira. Luin Caniksen ruotsalaisesta versioista mielenkiintoisen rullailmaisuartikkelin ja päätin aloittaa ilmaisun opettamisen tämän mukaan. Takaisin ketjutetaan ilmaisu. Eli aloitetaan näytöllä. Troya oli aluksi hieman kysymysmerkkinä, että miten tämä oikein tehdään ja miksi minä juoksen Troyan perässä. Piti vähän pohtia ja auttaa Troippea. Eli maalimies meni näkyvästi kentällä noin 20 metriin. Kiristin Troipen liinaan ja sanoin missä ja sitten maalimies vastasi täällä ja kun Troya veti liinassa niin sanoin näytä. Vauhdikkasti Troippe meni maalimiehille. Eli täytyy tehdä näytön aloitus erilaiseksi kuin etsimiseen lähetys. Hienosti menee penne maalimiehellä maahan. Eli tässä sessiossa otettiin vain näyttöä ja täytyy tehdä tämä varmaksi ja sitten vasta irtorulla peliin mukaan. Mielenkiintoista opettaa vähän eri tavalla ilmaisu tällä kertaa. Oppia ikä kaikki.