1772498.jpg

Tämä on kivaa ja mä teen tän tyylillä ...

1772504.jpg

Iitan mielestä pommihypyt ovat fantsuja :)

Ihanat mökkeilysäät ovat olleet. Yli viikko hellettä!! Tämän mukaisesti oleskelu on painottunut lekotteluun ja kaikenlaiseen urheiluun. On uitu, juoksulenkkeilty ja melottu melkoisesti. Koirat ovat osallistuneet em. melomista lukuunottamatta... Hyvin on Zorrokin jaksanut juosta tunnin ja voi kuinka Zorro nauttii siitä :) Onnistuin pitämään viiden päivän treenaamattomuuden Troipella ja muillekin koiruleille. Muusta aktiviteetista johtuen ylimääräistä energiaa ei ole ollut havaittavissa, illalla sisällä kuuluu vain neljän koiran nukkumisen äänet.

Tiistaina aloitin pienimuotoisen treenaamisen. Tein yhden kisamaisen esineruuden eli en tienyt missä esineet olivat. Troya eteni todella hienosti suoraan, mutta takalinjalta palatessa seuraa tallomisjälkiä. Esineet nousivat kolmessa minuutissa. Palkkasin vasta kolmannen esineen jälkeen. Ensimmäisen esineen jälkeen oli vähän iheissään kun ei tullut palkkaa, mutta toisen kohdalla ei enää tätä ongelmaa ollut. Into esineruutuiluun on todellakin kohdallaan Troipella. Nyt vähän pohdiskelen, kuinka aion edetä esineruudun treenaamisessa. Pihalla treenattiin vielä FH-esineiden ilmaisua, ihan ok. Otin vähän sivullesiirtymisiä tarjoten ja kakeja aamutreeninä. Keskiviikkona ja torstaina tein peltojäljen. Teemana esineilmaisut. Laitoin molempiin jälkiin 5 esinettä. Ensimmäisellä jäljellä ilmaisi täydellisesti 3/5 esinettä. Kahdella jouduin pitämään vastaan, jotta ei ylittänyt ilmaisematta. Muuten itse jäljestäminen vietikästä ja hyvää. Esineiltä lähdöt olivat vähän huonoja, johtuen omasta kokemattomuudesta. Torstaina 2/5 esineestä onnistui mallikkaasti. Muille jouduin auttamaan. Mutta itse jälki erinomainen. Nyt Troyan mielestä jäljestäminen on palkitsevampaa kuin itse esineet. Eli täytyy nostaa esineiden arvoa ja helpottaa niiden ilmaistavuutta. Katsotaan miten treenit etenee, tosi kiva treenata vähän jotain uutta.

Troyan kanssa täytyy kyllä ensi vuonna päästä vepetreeneihin, sillä Troippe on todellinen vesipeto. Olen uinut sen kanssa puolesta kilometristä noin kilometriin ja penne vain jaksaa ja jaksaa :) Tietääkö muuten kukaan missä pääsisi pirkanmaalla treenaamaan vepeilyä?