Aamutottiksen teemana oli treeni Robbanin ja Zorron häiriöissä. Hienosti penne keskittyi, vaikka isot pojat oli ihan lähellä kärkkymässä makupaloja. Pentu suorastaan nousi näistä häiriöistä. Tarjosi maahanmenoa tosi hienosti ja tajuaa maahan-käskyäkin aikas kivasti. Otin tämän lisäksi seuraamista, eteentuloa ja sivulletuloa käskysanoilla. Oli todella innokas, mä en kyllä ollut ihan parhaassa terässä klo 6.30 aamulla :)

Töiden jälkeen otin esineruutua pellolla. Kaksi ensin tuuli-ilmaisulla ja sitten vein yhden esineen mielikuvana Troyan kanssa myötätuuleen noin 40 metriin. Lähti tosi hyvin etsimään ja kävi syvällä asti. Ei vain saanut hajua, etsi hieman silmillä. Tuli takaisin ja lähetin uudelleen. Nyt nappasi tuulesta hajun, kun oli mennyt esinnet taakse ja toi vauhdilla mulle. Sitten otettiin toinen vielä samalla tavoin. Irtosi hyvin ja löysi hajulla esineen ja toi vauhdikkaasti mulle. Oli hieno! Palkkaus patukalla.

Siitä suoraan jäljestämään ja tein samallaisen jäljen kuin torstainakin. Nyt oli parempi aloitus. Muutaman kerran hieman turhautui, kun jouduin pitämään vastaan Troyan rynniessä namien yli. Lopussa jälleen purkki, jonka ilmaisu hieno, koska jäljestys sujuu edelleen pääasillisesti ryömimällä.

Tämän jälkeen käytiin kaupunkikävelyllä Hämeenkadulla ja Puutarhakadulla. Aluksi Troyan olisi pitänyt päästä tervehtimään kaikki ihmiset, mutta onneksi hoksasi pian, että näitä on aivan liian paljon morjestettavaksi. Muuten ei kaupungin hälinät haitanneet. Käytiin hovikampaamossa visiitillä, joten yksi uusi kokemus on koettu jälleen :)