Perjantaista sunnuntaihin olimme pienellä kaveriporukalla viettämässä railakasta syysviikonloppua ja samalla tietenkin treenattiin koiria. Otin vain Troyan mukaan, sen kanssa on kyllä niin helppo olla reissussa. Se tuli kaikkien koirien kanssa superhyvin toimeen ja ihmiset oli tietenkin iihhhaaaannnniiiiaaa. 

Talo oli peltojen ympäröimä ja jäljestin perjantai-iltana, lauantai-iltana sekä sunnuntaiaamuna. Tein jäljet sänkipellolle. Hienosti Troya jäljesti. Ensimmäisellä jäljellä rynni tyhjien kohdalla kun pidin liikaa vastaan. Seuraava jälki oli todella upea. Meni rauhallisesti koko jäljen ja myöskin tyhjät. En pitänyt vastaan juuri lainkaan. Sunnuntaiaamun jälki oli ihan hyvä, mutta ei yhtä hieno suoritus kuin lauantainen jälki. 

Lauantaina treenattiin kaksi kierrosta hakua. Otimme molemmat kierrokset samassa maastossa. Ensimmäisellä kerralla otin neljä maalimiestä mielikuvilla näyttäytymisiä apuna käyttäen (4-3-2-1). Penne lähti kolmelle ekalle tosi nopeasti. Neloselle oli liian hätäinen lähetys ja penne pysähtyi. Lähetin uudestaan ja nyt meni hyvin. Varsinkin kun palkkaa lelulla tulee antaa koiralle aikaa koota itsensä leikityksen jälkeen. Neloselle lähti hyvin, mutta kun olin laittanut norskirullan ensimmäisen kerran kaulaan, niin tietenkin oli saanut jalan rullan läpi ja mun piti käydä pelastamassa tilanne. Tämän jälkeen homma jatkui mallikkaasti. Tokalla kierroksella otin samat piilot, mutta ilman apuja. Meni hyvin. Maasto oli vaihteleva, löytyi vaikeita kallioita, joiden kolosta maalimiehet löytyivät. Sunnuntaina jälleen kaksi kierrosta hakuilua. Nyt oli vuorossa uudi maasto, jossa myös uusia kallioita. Nämä uudet maastot on tosi tärkeitä ja varsinkin kun meillä ei ole useita kalliopaikkoja, jossa treenata. Nyt hain ensimmäisellä kierroksella hajut mielikuvina (4-3-2-1). Meni hyvin näille. Toisella kerroksella otin kolme samoista piiloista valmiina. Meni todella hyvin.  Eli molempien päivien treenit oli tosi mallikkaat. Troya eteni suoraan ja oppi ylittämään vaikeita maastoja sekä maastonmuutoksia. Kiitokset paikallaolijoille hyvästä seurasta ja huolenpidosta :)