Troya otti tänään kaksi kertaa hakua. Ensimmäisellä kierroksella oli molemmissa etukulmissa maalimiehet. Hain hajumielikuvan kummastakin ja vasta molempien hajumielikuvien hakemisen jälkeen lähetin Troyan etsimään. Meni tosi hyvin molemmille maalimiehille. Toisella kierroksella maalimiehet oli valmiina samoissa paikoissa ja Troya lähti hyvin kohti maalimiestä, mutta usko loppui kesken noin 20 metrissä. Kävelin Troyan kanssa eteenpäin ja lähti jatkamaan matkaa löytäen maalimiehen. Toiselle meni todella hyvin. Oli siis palautunut mieleen mitä täällä tehdään :) Kolmannen äijän laitoin vastatuulen puolelle noin 15 metriin. Troya lähti hyvin ja löysi maalimiehen. Lopuksi jälleen lelulla leikkimistä.

Haun jälkeen otettiin esineruutua Troyan, Susannan ja Taiston kanssa. Tallattiin kapea kaista ja ensin Susanna piti Troyaa ja vein esineen takalinjalle. Troya odotti innoissaan. Troya lähti hyvin etsimään ja löysi esineen myös hyvin. Palautusvauhti hyvä. Esine oli Susannan, ei mitään ongelmia vieraiden esineiden kanssa. Seuraava esine vietiin Troyan kanssa yhdessä takalinjalle. Haki tämänkin hyvin. 

Tämän jälkeen lähdettiin kimppalenkille briardien kanssa ja hyvin tuli kolmikko toimeen. Oli hyvä sosiaalistamislenkki Troyalle. Tässä kuvia lenkiltä:

549407.jpg

Troya, Iines ja Taisto seikkailevat kivellä.

549408.jpg

Mitäs me vesipedot...

549410.jpg

Mielenkiintoista...

549413.jpg

Istuminen märässä ei tuota ongelmia :)