Sataa, sataa ropisee. Mutta ei sade Sarin koplaa tunnu haittaavan :) Eli pikaiset tottistreenit Piian kanssa. Troippe aloitti luoksetulolla, jossa edelleen hetsausta ennen maahan laittoa, oli hyvä loppuun asti. Otin vielä sivulle siirtymisen, jossa tuli hienosti sivulle, mutta melko ilmavan hypyn kera... Nouto ensin kisamaisesti, oli ihan hyvä, mutta voimaa olisi kuitenkin saanut olla enemmän. Otin uudelleen ja Piian ideasta otin sivulle ja nostatin siinä ennen kapulalle päästöä, nyt oli todella upea nouto.

Tauon jälkeen seuraamista, jossa palkka ulospäin ja kas kummaa tämä auttoi heti :) Kiitos Outi! Intoa oli pennellä vaikka muille jakaa. Ennen seuraamista annoin riekkua lelun kanssa, jotta sai vähän purkaa itseään ennen tottistelua :) Seuraaminen ei ole nyt yhtä vakaata kuin aikaisemmin, mutta paikka alkaa olemaan aikas bueno! Jäävistä istu ja maahan. Ja koira ei oikeasti mennä nopeammin maahan kuin Troippe meni, eli supernopeat jäävät. Todellakin varmuus tuo nopeutta. Paikallaolo vesisateessa 2 minuuttia, todella hyvin. Lopuksi vielä kakeja istu-maahan, toimi hyvin. Penne oli supervietikäs... Eilinen vapaa päivä runsaine unineen näkyi :)

Robban aloitti idarilla, jossa palkka seisomisesta, hyvin. Luoksetulossa pysähdykset huonoja, näitä sitten treenattiin ja paranihan ne. Mutta nut kuuri vain pysähdyksien hiomista. Ruutu oli erinomainen. Olisi saanut mennä kuitenkin inasen keskemmälle ruutua, tätä taidan vahvistaa lätkällä. Seuraamista lopuksi, ja tämä hyvää. Nyt olen löytänyt hyvän rytmin hitaaseen käyntiin ja Robban pysyy siinä hyvin mukana. Sivulle palkkaaminen auttoi Rupsuakin.

Zorro kävi kanssa vähän puuhastelemassa :)