Päivä aloitettiin hakutreeneillä ja otin 8 maalimiestä ja kaikki löytyivät suoraan edestä. Troippis meni todella hienosti, suoraan ja syvälle! Ilmaisut myöskin ok. Alue oli vielä ihan uusi eli todella tyytyväinen saan olla Troippikseen.

Iltapäivällä jatkettiin treenejä tottistelulla. Rupsu treenasi normaalia settiä ja kivasti meni, tosin ohjatussa meinasi mennä keskimmäiselle ja tämä saatiin korjattua.

Troippis pysähtyy nyt tosi kivasti ruudussa ja merkissä up-käskyllä eli tätä jatketaan. Seuraaminenkin pelittää, kunhan vain muistan palkata oikeasta kohdasta. Ohjatussa ahnehdin ja merkin lähettämisen kautta meni keskimmäiselle kapulalla, eli ensi kerralla kun teen näin jätän keskimmäisen pois. Jäävissä ei oikein muista seisomista tällä kertaa, kyllä nämä ovat vaikeita koiralle... Kakeissa jumpattiin seis-maahansiirtymisiä läheltä. Luoksetulossa osaa nyt hienosti tulla edestä sivulle ilman pomppua.

Zorrokin pääsi vähän hakuuttelemaan ja teki kaksi hienoa tyhjää ja sitten löytyi äijä. Pääsi pappa vähän tottistelemaan eli kiva päivä Zorrollekin!