Niihamaan jälleen. Nyt Troippis otti eteenmenot niin, että olin laittanut "salaa" kepit paikoilleen. Meni todella hyvin tästä huolimatta!!! Alkaa oppia tätäkin. Sitten A-estettä, ensin pelkkää paluuta ja sitten noutona. Tuli todella hyvin takaisin silloin, kun kapula oli riittävän kaukana. Mutta jos itse heitin huonoisti liian lähelle estettä, niin kiersi takaisin. Nyt siis vain itse treenaamaan kapulan heittoa A:n yli. Yksi nouto kisamaisesti, oli voimaa! Sitten hetsausluoksetulo ja nyt otin eteenasti. Hieman tuli vinoon, mutta vauhti ok.

Toisessa sessiossa jälleen A:ta ja ihan ok. Sitten kokeiltiin hyppyä. Ja ensin noin 80 senttisellä noutona ja lopuksi metrisellä menopaluuhyppy ilman noutoa. Meni todella ilmavasti ja hyvin! Oli ihan uusi este Troipelle. Seuraaminen erinomaista ja edestä sivullesiirtymiset melko hyvät. Lopuksi vielä kaksi kiintorullailmaisua, hyvin.

Rupsu otti jälleen kakeja ja ilme oli tallella edelleen. Tunarissa ensin kapulan pitoa ja sitten normaali tunari. Vähän maisteli ja nyt pohdinnan kautta muistin, että nameja ei ole ollut pelissä mukana pitkään aikaa. Eli seuraava namit kapuloiden välissä ja hyvin meni. Luoksetulo ilman pysähdyksiä, hyvä sivullesiirtyminen. Idarissa kulmia, ok. Lopuksi seuraamista, joka hyvää!

Lopuksi mutalenkille Saija ja Tenhiksen kanssa :)