Aamu aloitettiin hakuilulla. Troipella kuusi maalimiestä ja teemana siis kiintorullailmaisu. Neljällä autettiin vähän osoittamalla leuan alle ja kahdella osasi ottaa rullan itse. Intoa oli kamalasti ja hyvin meni suoraa ja syvälle!

Tästä Tavesin ryhmätreeneihin, jossa seuraamista häiriöissä. Hyvin. Tosin pitää saada vasen käsi jälleen liikkumaan :) Hetsausluoksetulo, hyvin! Otin edestä sivulle siirtymisiä, nämä vaihtelevasti. Kakeja kans vähän, ja lelulla täytyy palkata, muuten litistyy liikaa ja ei nouse.

Näiden jälkeen Rupsu kehiin ja Rupsu meni hyvin. Tunarilla aloitettiin ja tässä superpaljon kapuloita. Toi oikean, mutta joutui vähän maistelemaan muita, eli tätä lisää, jotta malttaa vain haistella. Kakeissa otin seiso-istu, ja ei noussut ekalla istumaan, tätä sitten vähän säädettiin. Ohjattu oli hyvä. Ruudussa palkka maahanmenosta. Luoksetulossa suora palkka seisomisesta, hyvin. Idarissa vahvistin seuraamista, ok. Seuraaminen nyt hyvää ja palkkasin taakse. Nyt asento jälleen perfect.

Troippis otti vielä eteenmenoa molempiin päihin, hyvin. Sitten loiva- sekä jyrkkäA, noutaen. Molemmat hyvin!! Hetsaten tasamaanoudon palautus, hyvin. Lopuksi vielä kaksi eteenmenoa valmiina, hyvin.

Lopuksi vielä lenkille Piian ja Marikan kanssa. Oli jälleen ahkera treenaussunnuntai!