Nyt on pennen kisaura aloitettu. Eli Troya läpäisi BH:n heittämällä. Olen todella tyytyväinen Troipen suoritukseen. Itse jännitin todella paljon ja tämä ei vaikuttanut koiran toimintaan mitenkään. Me aloitettiin liikkeillä. Remmiseuraaminen tosi hyvää ja henkilöryhmässä oli täydellinen. Irtiseuraamisessa en sanonut seuraa juoksuunsiirtymisessä ja Troippe kirmasi noin 4 metrin päähän, mutta annoin seuraakäskyn ja palasi ruotuun :) Istuminen tosi nopea, maahanmeno myös. Luoksetulo olisi saanut olla hieman nopeampi ja jäi vähän vinoon perusasennossa. Paikallamakuu erinomainen. Eli hyvin meni, ihan koulutustason mukaisesti. Seuraaminen on nyt parantunut huimasti. Kaupunkiosuus meni myös erinomaisesti ja Troya sai BH-tittelin! Jari ja Touho suoriutuivat mallikkaasti myös BH:sta ! Onnea!  

Niin ja kiitos meidän loistavalle tottisporukalle ja tietenkin erityisesti Piialle! Päiville, Janitalle ja kaikille meitä matkan varrella neuvoneille myöskin kiitokset!

Tästä suoraan mentiin hakuuttelemaan. Paikka sama kuin perjantaina, nyt otin maalimiehet valmiina. Näiden neljän lisäksi otin kaksi näyttäytyvää loppuun. Ykköselle koko ilmaisu, ok. Vitoselle ja kutoselle myös ilmaisu, mutta en juossut näytöllä loppuun asti. Oli väsynyt kahdella vikalla ja rulla tippui suusta, mutta vasta mun sivulle. Viimeisellä maalimiehellä pidettiin bileet, Troipella oli kivaa!! Hyvä treeni, meni hyvin suoraan ja motivaatiota oli myös.

Jälki oli myös tehtävä ja nyt kulmat meni hyvin ja muutenkin jäljestäminen paranee nyt kerta kerralla!

Illalla mentiin vähän juhlistamaan treenikavereiden kanssa BH-koirakoita, mukavaa oli...

Tässä muutama Riikka Seppälän ottama kuva irvistyksistä :)

1505543.jpg

1505544.jpg

Pelottava, pelottava Troippe...