Aamuruualla Troya treenasi jääviä eli seisiomista pääasiallisesti. Nyt täytyy alkaa ehdollistamaan käskysanaa tähän toimintoon. Maahanmeno sujuu melko mallikkaasti käskylläkin, mutta istuminen on vielä hakusessa. Näihin keskitytään nyt kotipihatreeneissä. Lopuksi otin vähän hyppyä kosketusalustalla ja hyvin tarjoaa hyppyä molempiin suuntiin.

Päivällä jätin koirat lepäämään rankan juhannuksen jälkeen ja hyvin uni maistui kaikille. Itse kiertelin alennusmyyntejä ja kävin salilla. Jotenkin tuo ekologinen omatunto on alkanut vaikuttaa "turhiin" ostoksiin ja pääsin aika pienellä törsäämisellä kotiin :)

Tämän jälkeen nappasin koirat autoon ja lähdettiin iltapäivän treeneihin. Aluksi treenattiin Minnan kanssa tokoa. Robban otti Ruutin kanssa paikallaistumisen, jossa kesto oli 2,5 minuuttia. Meni hyvin. Sitten otettiin paikalla makuuta, jossa eriaikainen maahan meno ja nosto alkaa sujua hyvin. Robban jatkoi kakeilla, jossa piti jumittaa vähän siellä ja täällä. No, lopulta kuitenkin onnistui. Ohjattu nouto oli tosi hyvä ja lopuksi tunari ilman nameja, joka oli myös hyvä. Zorro pääsi Tykin ja Iineksen kanssa paikalla makuuseen ja sai vähän tehdä ruutua ja seuraamista.

Minnan jälkeen treenikaveri vaihtui Susannaan ja jatkettiin tokottelua. Troya otti viretilan laskua ja nostoa. Nyt olen alkanut ottamaan penneä hallintaan ennen kentälle menoa, sillä tahtoo singota keskelle kenttää ruutuihin jne. Oli aikas kuuma kun tulin kentälle, rauhoittelin Troyaa syöttämällä nameja. Sitten otettiin penturyhmäläisten seassa seuraamista, jossa paikka oli nyt erinomainen! Hyvin rauhoittui seuraamiseen. Susannan läheltä mennessä piti pusuttaa Susanna, mutta muuten oikein hyvää seuraamista. Sitten vauhtiliikkeisiin. Eli aloitettiin ruudulla, jossa ei ollut lätkää, meni tosi hyvin keskelle! Noudoissa otin sivulla istumista, malttoi hyvin odottaa. Noudot oli vauhdikkaat! Luovutusta autan hieman siirtymällä taaksepäin pennen tullessa kapulan kanssa, jotta tulee riittävän lähelle. Sitten luoksetulo Susannan pitäessä. Oli tosi vauhdikas. Sitten rauhoituttiin ja otettiin hieman jääviä, ja vieraassa ympäristössä huomasi, ettei käskyt ole vielä hallinnasssa.  Sitten oli Robbanin vuoro. Seuraaminen oli hyvä, kunnes juoksussa jätätti jonkun hajun takia. No, innostin hieman ja parani kummasti. Ei painanut juurikaan. Luoksetulossa palkkasin maahan menosta. Seisominen oli nyt tosi hyvä. Idarissa palkkasin päästä ja teki jälleen isutmisessa liikevirheen jääden seisomaan... Tämä on nyt toistunut muutaman kerran, mutta vain kun vahvistan päätä. Susannan kanssa pohdittiin ja päädyttii, että jos vahvistan päätä lopetan liikkeen sen jälkeen. Eli jos vahvistan seisomisessa, liike loppuu siihen. Ruutu oli ihan hyvä. Tässä palkka suoraan ja sitten palkka ruudussa pysymisestä. Lopuksi vielä idari kisamaisesti, jossa ei ongelmia!

Sitten suoraan hakutreeneihin. Robban ja Zorro saivat toimia tallausapulaisina. Troya otti neljä maalimiestä näyttäytyvinä. Eli ensin nelonen näyttäytyi, sitten kolmonen, kakkonen ja ykkönen. Ja näiden jälkeen lähetykset. Eteni hienosti suoraan määrätietoisesti! Tämä treenitapa tuntuu sopivan hyvin Troyalle. Treenaan näin vähän aikaa ja sitten jätän niitä ainakin vähäksi aikaa pois. Mutta kyllä pentu oli hieno jälleen tänään, tykkään siitä tosi paljon.