Perjantaina treenasin Piian ja Uldan kanssa tokoa. Meni vaihtelevasti. Paikalla istuminen ja makuu meni erinomaisesti. Näitä en taida juuri treenata ennen PM-kisoja. Seuraaminen namilla ihan kohtuullista, ei juuri painanut, mutta heti käännöksissä kontakti kärsii. No, tämä on tokossa pienempi virhe kuin painaminen. Luoksetulossa teki hitaan seisomisen, uudelleen, jolloin meni hyvin. Palkka tästä pysähdyksestä. Tätä siis pitää treenata eri osa-alueita vahvistaen. Idarissa sössin itse liikkeen pysäyttämällä ensin istumaan, tämä meni hyvin. Mutta sitten jäi uudelleen istumaan kun piti seistä. Robban on vissiin vähän kaavoihin kangistunut... Ruutu oli jälleen hieno, siitä palkka ruutuun menosta ja ruudussa pysymisestä.

Tauon jälkeen ohjattu, jossa jäi huonosti merkille ja nappasi keskimmäisen ohjauksista huolimatta. Uudelleen ja nyt onnistui. Nyt täytyy treenata merkillä oikeassa asennossa oloa, eli en lähetä kapulalle, jos ei ole kunnolla merkin takana nenä muhun päin. Tunarissa oli namit, ihan ok. Kakeissa jumitti taas oikein kunnolla. Nyt kokeilen seuraavaa: jos ei nouse ekalla seisomaan, annan uuden käskyn ja sitten maahan, teen näitä niin kauan, että nousee ekalla seisomaan ja sitten vasta palkka. Kaikenlaista olen kakejen suhteen kokeillut, ja tämä on vielä kokeilematta. Jospa tässä olisi avain onneen...

Troya on jäljestänyt, kun en uskalla rasittaa jalkaa. Troya ei ole kyllä ontunut enää. Perjantaina oli noin 200 asekeleen jälki, jossa oli jo useampia tyhjiä askeleita peräkkäin. Jäljesti todella tarkasti ja hyvin. Launtaina tein jäljen takapellolle ja askeleita oli 370. Edelleen oli tyhjiä välissä. Jäljesti ihan kivasti, lopussa alkoi väsymys hieman näkymään, mutta ihan hyvin meni.