Tänään piti olla Troyan vapaa päivä. Mutta en malttanut olla jäljestämättä. Jälki meni jälleen tosi hyvin. Jäljellä oli vahingossa harhakin, penne haistoi sitä, mutta palasi heti hienosti takaisin omalle jäljelleen. Kulma meni todella tarkasti ja kulman jälkeen jatkoi jäljestämistä todella varmasti!

Taitaa olla että pennen jälkitalvitauko alkaa jo tänään tai viimeistään huomenna. Jos mahdollinen huominen jälki menee edelleen hyvin. Troya saa kasvaa henkisesti ja keväällä katsomaan jatkuuko jäljestäminen yhtä kivasti kuin mihin syksyllä jäätiin.

Talvella keskitytään tokoliikkeiden hiomiseen, jätän Pk-liikkeet tauolle. PK-liikkeitä ehtii sitten ensi vuonna kesällä hiomaan ihan tarpeeksi. Ja PK-tottiksessa ei nyt oikeastaan ole kovin paljon teknisiä asioita opetettavana. Tokossa sen sijaan on hiomista vaikka kuinka paljon, ja tämähän tekee tokosta erittäin kiehtovan lajin. Haussa yritän ottaa muutaman tyhjän nyt syksyllä. Talvella jos ja toivottavasti kun lunta tulee niin aloitan piilojen ja ilmaisun opettamisen. Keväällä voin sitten yhdistää ilmaisun etsintään, kunhan tyhjien tekeminenkin alkaa sujua. Esineruutua yritän nyt sulan maan aikana vielä treenata.