Jotenkin tuntuu, ettei millään ole aikaa päivitellä blogia...

24.4 perjantaina tottisteltiin Piian ja Helin kanssa Pirkkahallilla. Rupsu oli vähän flaati, johtui varmaankin lämpöisestä kelistä! Troippis otti PK-tottiksen ja meni jälleen paremmin kuin hyvin. Seuraaminenkin ok.

25.4. lauantaina mentiin Koivumäkeen treenaamaan tokokoulutusohjaajakurssin jälkeen. Aloitettiin haulla, jossa otin 100 metriä ja 3 maalimiestä ja vasta vikalta palkka. Meni todella hienosti!! Esineruudusta nostin 3 esinettä, hyvin tämäkin. Tottiksessa otettiin kisamaisesti eli palkkasin vain paikallaolosta ja eteenmenosta. Ei vaikuttanut millään lailla Troippikseen. Muuten ihan bueno, seuraamista lukuunottamatta. Aluksi kokeilin esteitä ja metriseen vähän kosketteli, mutta muutaman toiston jälkeen pääse ilmavasti yli.

27.4. oltiin jälleen Koivumäessä Helin kanssa tottistelemassa. Rupsu meni muuten kivasti, mutta kakeissa vähän säätöä ja tunarissa on vähän epävarma. Robban tekee nyt vain pikkujuttuja, kun keskityn pennen PK-tottiksen treenaamiseen nyt kunnolla. Jotenkin sitä ei kykene täysillä keskittymään molempiin koiriin samanaikaisesti. Troippis teki muut kympillä, mutta seuraamisessa painaa ihan hulluna. Nyt jätin jälleen pakotteet kokonaan pois, jotenkin en kykene ja halua niitä käyttämään. Ja en saanut niillä haluttua vaikutusta aikaiseksi. Nyt kokeilen takapalkalle vapauttamista ja lyhyitä pätkiä. Hoksasi ainakin takapalkkauksen.

28.4. jälleen Koivumäessä tottistelun ja hakuuttelun parissa. Haussa otin 6 maalimiestä, jotka löytyivät suoraan edestä. Viidelle meni hienosti suoraan, kutoselle vähän kääntyi eteen, ei onneksi löytänyt ja uudella lähetyksellä löysi melko hyvin suoraan edestä. Tottis hienosti ja säädin seuraamista takapalkkauksella ja näyttäisi toimivan.

29.4. vedin esineruutuiltamat Tavesille. Troippiksella oli kisaruutu, eteni kivasti suoraan eteen. Mutta joutui todellakin etsimään esineitä, oli muillekin koirille hankalaa. 8 minuuttia meni kolmen esineen nostoon. Palkkasin vasta viimeisen jälkeen.  Lopuksi otin víelä tottista pennellä. Seuraamisessa otin namipalkkauksenkin mukaan, kun alkaa kuumeta vähän liikaa... Eli palkkaan namilla selvästi taakse ja välillä vapautan takapalkalle. Muuten meni hienosti, taitava penne!