Robban aloitti kolmen liikkeen korjaussarja. Eli otettiin korjaukseen ja säätöön ohjattu nouto, tunari ja kaket. Näitä nyt viilataan ja muita vain ylläpidetään.

Rupsu otti liikkeet yhdessä osiossa. Aloitus kakeilla, joissa ilme oli hyvä, mutta seisomaan nousun tekniikka hieman ontui... eli eteni ihan reilusti:) Nyt tässä vietissä täytyy opettaa Rupsulle jälleen oikea tekniikka ja sitten edetään jälleen. On tämä haasteellista, mutta niin palkitsevaakin (ainakin joskus). Tunarissa laitettiin namit kapuloiden väliin, ja haistelu ok, hieman puri kapulaa tuodessa. Eli enemmän vielä erillisiä pito- ja tuontiharjoituksia. Ohjatussa jälleen takaisinketjuteltiin ja vau mikä vauhti! Tosin hieman oiottiin ja Rupsu varasti melkein kapuloille ilman merkille pysähtymistä. Mutta seuraavalla kerralla pitää itse olla viisaampi. Ruudussa jäi vähän ruudun etureunan lähelle, vahvistan lätkällä ensi kerralla keskustaa. Luoksetulo läpijuoksuna, ok. Idarissa palkka kulmien kontaktista, parempi. Seuraaminen hyvää. Tosin nyt on oppinut, että seuraamisen jälkeen kaikki kiva loppuua eli ensi kerralla eri järjestykseen liikkeet!

Troippis kävi kaksi kertaa areenalla. Ensin aloitettiin kilosella noutokapulalla. Ensin takaisintulon hetsaus, hyvin., sitten menoa hetsaten, ok. Luoksetulo läpijuoksuna, ok. Edestä sivulle siirtymisiä, tässä otettiin eteentulo ja sitten vasta sivulle. Tässä täytyy antaa pieni käsiapu, jotta ei hyppää. Toisessa sessiossa aloitettiin seuraamisella, jossa oli viettiä. Tästä huolimatta ei edistänyt!! Nyt täytyy vaan olla edelleen tarkkana, että palkkaan oikeaan paikkaan. Sitten ruutua läheltä, tässä nyt kriteerinä, että Troippis pysähtyy vasta kun sanon seis, ja tulee olla siis myös oikeassa paikassa (tämähän on minun onnistumisesta kiinni...). Hyvin meni! Lopuksi esiteltiin kakejen tarjoamista Piialle :)

Mukava loppulenkki sivistyksen parissa eli Pyynikillä.