Ennen hakuutusta otin omassa pihassa vähän PK-tottistelua. Oli intoa ja ilmettä runsaasti. Otin hyppyä 90 sentistä, hyvin molempiin suuntiin. Nouto tosi vauhdikas, luoksetulo vauhdikas myös. Lopuksi seuraamista ja tässä vähän laitoin Troippeliinia kuosiin ja aikas vaulta näyttää! Eli palkka lelulla ja vähän vaatimusta, niin kyllä se siitä alkaa muodostua PK-koiramaiseksi!! Hyvät, nopsat kotipihatottistelut, näitä lisää.

Pikkuporukan treenit eli Jari, minä ja Heli treenasimme hakuilua. Kyllä pimeä vaan tulee nopsasti, jo kahdeksalta alkoi jo hämärtää.

Troippe aloitti, meni todella hienosti. Kaksi tyhjää ja viisi maalimiestä. Matkaa 150 metriä. Toiseen etukulmaan oli hieno pisto ja ihan lähellä keskilinjaa oli maalimies. Eli Troippe nosti jälleen mallikkaasti pistolta palatessaan äijän! Nenä on avoinna koko ajan, hyvä näin. Etukulmien jälkeen tyhjä oikealle ryteikköön, ei mennyt ihan suoraan, mutta upposi kuitenkin syvälle. Viimeinen tyhjä oli kuin oppikirjasta :) Siitä puolipakeneva seiskaksi. Vikalta suora palkka, muilta kokonainen ilmaisu. Ilmaisut pelittää tosi hyvin ja muutenkin systeemi tuntuu pelittävän. Kivat treenit ja Touholle piilossa ollessa löysin 8 desiä kanttarellejä, nam :)