Tänään aamusella käytiin Troyan kanssa kaksin jälleen Bauhauskävelyllä. Matkan varrella kuultiin ja nähtiin naulapyssyn sekä moottorisahan ääniä. Eipä Troya niistä korvaansa lotkauttanut. Nähtiin myös kaivinkoneita ja kuorma-autoja, kiitos tieliikennelaitoksen, kun ohitustietä meidän kohdalta vihdoinkin levennetään. Lenkin jälkeen treenattiin noutoa lelupalkkauksella. Menee tosi makeasti. Vahvistettiin edessä istumista kapula suussa ja kunnon pito-otetta, sekä myös eteen tuloa kapulan kanssa. Sitten otettiin muutama kapulan nouto,  on nopea! Luoksetulon eteenistumista aloin opettamaan naruluulla siten, että kun tulee eteen niin palkkaan lelusta repien ja sitten peruutan ja Troya tarjoaa lelua jne. Tuntuu toimivan. Troya taistelee kyllä edelleen hyvin ja leikki on hiljentynyt melkein äänettömäksi. Ja puruote on hyvä. Nyt tosin alkaa hampaat vaihtumaan, niin täytyy varoa, ettei suuhun satu leikkiessä. Aamuruualla treenattiin vähän eteen istumista ja sivulletuloa. Huomaa, että eteen istumisen opettaminen haittaa sivulle tuloa. On ehkä viisainta opettaa niitä eri treenikerroilla. Sitten aloitettiin maahan menon ja seisomisen opettaminen. Ihan mukavasti alkoi.

Töiden jälkeen treenattiin Pian kanssa tokoa ja oli Robbanin kisojen kisamaiset kenraaliharjoitukset. Paikalla istumisessa meni puolentoista minuutin jälkeen maahan :( Voi harmin harmi. Otettiin uudelleen, ok. Tätä täytyy nyt harjoitella kotona ja paljon. Taidan ruveta vaatimaan istumista aika monessa kohtaa ja vielä pitkää aikaa. Paikalla olo oli ok. Seuraaminen kisamaisesti ja palkatta. Muutama vino perusasento, muuten hyvä. Idari ok, paitsi ennakoi seuraamiseen lähtöä. Täytyy vahvistaa odottamista. Luoksetulossa ennakoi melkein maahanmenosta luoksetuloa, muuten ok. Palkkasin vasta luoksetulosta. Kesti hyvin palkkaamattomuutta. Robban meni tauolle ja Pia treenasi Uldan kanssa. Tauon jälkeen vuorossa ruutu, joka muuten hyvä, mutta maahanmenon jälkeen alkoi etsiä lätkää ja jouduin käskemään uudelleen maahan. Ohjattu nouto oli hyvä ja vauhdikas. Tunarissa nosteli vääriä, mutta toi oikean. Täytyy jatkaa namien laittoa kapuloiden läheisyyteen. Kaket oli hyvät. Eli nyt on selvillä mitä tulee hioa ennen kisoja. Palkkaamattomuutta ei tarvitse onneksi treenata.

Troya kävi leikkimissä kentällä ja otettiin noutoa sekä luoksetuloa. Meni hyvin. Kokeilin seuraamista nameilla ja jälleen leviää, jos en imuta namilla. No, ehkä jätän seuraamisen nyt tauolle ja treenaan muita juttuja. Zorro kävi tekemässä muutaman ruudun. Ja sitten lopuksi vielä iltalenkille.