Nyt meni superisti! Oltiin Piian kanssa eteläpuistossa tokoilemassa. Paikka oli uusi Troyalle, eli nyt pyrin treenaamaan mahdollisimman erilaisissa paikoissa.

Aloitin Zorrolla, joka teki innoissaan ruutua, luoksetuloa, seuraamista ja kakeja. Robban jatkoi. Aloitimme hitaalla seuraamisella, nyt oli paikka hyvä. Hieman heiluttelee päätä, mutta muuten erinomaista. Luoksetulon otin suorana läpijuoksuna, oli erinomainen. Hivenen hidasti seisomiskohdassa, mutta sitten kiihdytti takaisin lujaan vauhtiin. Ruutu oli täydellinen, palkka ruutuun menosta. Tunari oli kisamaisesti. Meni ensimmäisenä omalle kapulalle, haistoi ja toi sen heti. Ei edes pureskellut yhtään. Nyt on tunari aika varma, ainakin toistaiseksi :) Lopuksi kaket, joissa palkkasin maasta istumisesta, hyvin. Robban oli tosi hyvä ja nykyään sen kanssa on tosi kiva treenata.

Sitten lopuksi Troippe! Aloitin sivulle tulolla. Täytyy palkata vain niistä mitkä ovat oikeasti hyviä. Eli jää nyt aina välillä vähän liian taakse. Sitten täytyy myös ottaa vasemmalle liikkumisesta sivulletuloa, kun nyt olen itse ruuvannut aina oikealle. Nämä oli hyvät ja Troya oli tapansa mukaan innokas. Sitten seuraamiseen. Palkkasin namilla. Palkkasin aika tiheästi ja nyt pennen paikka oli täydellinen! Eli nyt vain maltilla paikka kuntoon ja sitten vasta käännökset ja vauhdin muutokset mukaan. Eli kun osaa mennä noin 60 askelta suoraan oikeassa paikassa niin sitten vasta edetään :) Otin istumista ja se on nyt kunnossa. Eli nyt vaihdetaan maahanmenoon vähäksi aikaa. Lopuksi otimme luoksetuloja. Piia naksautti kun penne kiihdytti. Otín palkan esiin naksautuksen jälkeen. Otettiin vain kaksi toistoa, kun nämä meni tosi hyvin. Sitten otin vielä paikallamakuuta Piian leikkiessä Uldan ja Veeran kanssa. Kerran penne lähti, eli vaadin liian pitkän ajan. Palkkasin aluksi pallolla, mutta rupesi nostelemaan kyynärpäitä ja vaihdoin palkkauksen niin, että käyn välissä antamassa namia ja lopussa saa lelun. Tämä tuntui toimivan hyvin. Paikalla olo sujui hyvin, vaikka en ole sitä juuri ottanut. Troya on hyvässä mielentilassa ja ei juuri välitä häiriöistä. Nyt täytyy vain malttaa lisätä aikaa pikku hiljaa onnistumisten kautta.

Tuli tosi hyvä mieli näiden treenien jälkeen. Oma fiilis oli hyvä treenatessa ja niinhän sen tulisi aina olla.