Enpä ole päässyt päivittelemään blogia, kun nettiyhteys tökki kotosalla ja vielä monena päivänä. Kyllä sitä ihminen on riippuvainen tekniikasta.

Torstaina, lauantaina ja sunnuntaina on tokoteltu ahkerasti. Perjantaina oli vp. Troya on treenannut seuraamista, joka ehkä nyt alkaa sujua. Eli otan vain muutamia askelia (max.15) ja palkkaan aina perusasennosta. Jääviä olen ottanut myös ja nekin alkavat sujua. En ota sekaisin! Nyt vain erikseen ja tauko välissä ja sitten vaihto seuraavaan jäävään. Luoksetulossa ja noudossa olen palannut frisbeepalkkaukseen eli heitän frisbeen palkaksi taakseni. Toimii! Tosin nyt on vähän vaikeaa Troipella tulla mun eteen, kun matka meinaa väkisin jatkua sivusta ohi :) Eiköhän tuo parane kokemuksen kautta. Paikalla oloja olen ottanut häiriöissä, tosin sunnuntaina maneesilla ahnehdin liikaa aikaa paikallamakuuseen ja Troippe nousi istumaan. Eli nyt täytyy suunnitella kunnolla paikallamakuutreenit, jotta onnistuu. Mutta kaikkinensa Troya on edennyt kivasti.

Robban on ottanut seuraamisessa juoksua, alkaa parenemaan eli ei enää jätätä. Ohjatussa noudossa ei tajunnut pienempää merkkiä ollenkaan, tätä täytyy treenata! Muuten Rupsu on mennyt ihan kivasti.

Sunnuntaina Troya osallistui hyväntekeväisyyspurettamistapahtumaan. Ihan hyvät arviot Troya sai: saalisviettiä löytyy, sekä itsevarmuutta. Mutta puruote "hieman" elää ja agressiota ei ole :) Mutta minä en kyllä koiralleni edes halua terävyyttä sillä en tarvitse sitä harrastuksissani ja mielestäni koiran kanssa on helpompi elää arjessa. Ja Troya on niiiin kiltti otus. Se on oikein hyvyyden ruumiillistuma :) Heiluttaa muriseville koirille häntää, nuolee eläinlääkärin naamaa vaikka pelottaa jne.

Sunnuntaina oltiin pitkästä aikaa hakutreeneissä! Troya oli aikas hieno jälleen. Otin 5 maalimiestä valmiina, meni jokaiselle suoraan ja vauhdilla. Ensimmäisellä, kolmannella ja vitosella suora palkkaus. Kakkosella ja nelosella ilmaisu. Ilmaisuissa otti hienosti rullan ja lähti hyvin näytölle. Mutta tuo rullaa vielä omia menojälkiään pitkin ja tiputtaa rullan mun eteeni. Eli näitä asioita pitää treenata ja tähän tarvitsen avointa maastoa. Mutta tästä on hyvä jatkaa.