Rupsun treenit meni hyvin. Rupsu on hyvällä fiiliksellä. Saija toimi liikkurina alkuliikkeissä ja Piia loppuliikkeissä. Paikallaistuminen, ok. Seuraaminen, hieman painoi, muuten ok. Idarissa palkka istumisesta, hyvin. Luoksetulossa palkka maahanmenosta, hyvin. Ruutu kisamaisena, täydellinen. Ohjattu erinomainen. Hyppynouto täydellinen. Tunarissa tuli vähän kisaa Ursulanturistin kanssa... :) Ja Rupsu otti minkä sattui, tämä uudelleen ja ok. Kakeissa jumitti vasta keskivaihdoksissa.  Hyvin kaikkinensa.

Sitten Troippe areenalle ja voi että mä olin HUONO!!! Ensin eteenmenoa kosketuskepeillä, hyvin. Sitten koheltamaan A-esteelle... Epäröi jyrkkää estettä. Eli nyt ei saa tulla yhtään epäröintiä enää. Eli opetan ensin loivalla koko liikkeen ja sitten vasta jyrkälle opetus ja sekin auttaen. Ei ole kiire! Metristä estettä kokeilin omassa pihassa ja usko loppui siinäkin vähän kesken. Eli sama tässäkin, korkeutta pikku hiljaa lisää ja ei saa tulla epävarmaksi. Kiitos Piia jälleen viisauden sanoista :)

Sitten samaan syssyyn avo-liikkeet. Seuraamiseen tulee saada intoa lisää, eli lelupalkkaus kehiin. Jäävät ok. Luoksetulossa palkka pysähdyksestä, ok. Nouto vähän löysä ja sivulle siirtyminen huonohko. Kakeissa jumitti, kun lelu näkyi, siis oma moka. Hyppy ok. Oma fiilis oli ihan kamala, hössäsin. Eli nyt jälleen järki käteen. Pikkuasioita täytyy alkaa hioa ja huolehtia pennen viettitasosta.